My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am inteles...si cu prima ocazie o fac..

acum caut o solutie sa prind accesoriul la numar.....pfff

poze before/after
    Attached Files
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Masina arata superb....culoare superba tot este frumos la ea si da foarte bine contrastul rosu mat-negru FELICITARI

Astept protectile la numar sa vad cum le-ai pus.
      sigpic

Comment

• apropo, rezista banda aia dublu adeziva? presupun ca " protectiile " alea is grelute :|
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Bine ai revenit masina e ok ? Ca am vegheat-o in fiecare zi. Tre sa dai o bere.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• daaaaa.sarna mult

suportii montati...
            Attached Files
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• numere smoked

Comment

• dupa lungi teste..idei..probleme am reusit sa fixez definitiv suportii de numere. Inca nu este varianta finala ( sper sa gasesc niste capacele mai micute).

Multumesc lui Sandugolanu ptr idei si ajutor
                Attached Files
                sigpic

Comment

• De ce ai pus suportii aceia? Nu statea numarul?

Comment

• interesanta ideea acum m-ai pus pe ganduri...
                    my ride - still under construction

Comment

• e de frumusete nene cezar. jokeru' n-are trebi cu ramapari si de-astea doar look...
                      ce-i drept se descurca de minune!

Comment

• Daca-i de frumusete, atunci nu se prea pupa cu aspectul masini, acela de clean.
                        Sigur e o alta explicatie.

Comment

• singura explicatie e ca acel pexiglas are tenta fumurie si ziceam eu ca se pupa cu tot "botul" masinii....
                          sigpic

Comment

• dupa parerea mea,nici tie nu iti place cum arata cu punctele alea 2 rosii acolo...mai bine gasesti alta modalitate...strici frumusete de masina cu bulinutele alea...
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• de pupat se pupa cu botul masinii dar bulinutele alea acolo parca sunt din alt film....nu-mi place poate gasesti unele mai micute si mai finute care sa nu iasa atata in evidenta si atunci ar iesi marfa rau de tot
                              sigpic

Comment

• in mod cert voi lua alte capacele...mai mici , mai fineanu. sa zicem ca va fi doar o chestiune de timp..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google