My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cosmin, ai o masina deosebita! Las'o asa, simpla si de efect, fara alte "chestii" inutile in plus.
    Jos suportii aia !!!

PS: culoare talon ???

Te salut si e posibil sa ne vedem curand!
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Multumesc de sugestii , baieti. Suportii nu-i voi da jos ptr ca-mi plac prea mult. Cu siguranta voi gasi alte capacele mai micute.. Totul tine de gusturi si chiar imi place sa tot fiu un "pionier" si-un deschizator de idei ( bune/rele...aia e )
      In talon am culoarea ROSU.
      PS. si maestrii sunt oameni. mai gresesc si ei
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• e frumoasa tata, imi place....

Comment

• frumoasa tenta fumurie...sa ti mai zic si eu ca nu i sta bine cu alea rosii...n are rost...lasa ca le faci u incet incet:P
          AdY_JmL_2015

Comment

• Suportii sunt oke,dar capacelele? sa fim seriosi...

Comment

• Ai o masina frumoasa din toate punctele de vedere.Din perspectiva mea ar trebui sa o lasi asa.Nu mai schimba nimic la ea.In legatura cu acele capacele de la placutele de inmatriculare;nu ar da mai bine sa fie negre decat rosii??

Comment

• Sper ca nu te superi Arata bine rau, da ce are la bara din spate? langa roata din spate stanga? e iesit un pic in afara...sau mi sa parut mie...oricum e
                Attached Files

Comment

• Nu am ce sa de ce sa ma supar ms de poza ! bara spate are o mica hiba pe care speram ca am rezolvat-o dar se pare ca trebuie sa mai insist...
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Tot mai frumos kys-u tau.

Comment

• Se uitau niste gabori atenti la roti, cred ca li se pareau un pic prea mari pentru a fi legale

Comment

• cu colantul printre vopseluri....
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Fenomenal de buna ultima poza ... Fenomenal ... Imi place tare!
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• dragut ca intotdeaua
                            ps. ai ochiul format : multi m-au intrebat daca e photoshopata pe ici pe colo

pos. Acum imi dau seama cat de "tractor" si de inalta e masina . Se cere joasaaaaaa!!!
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• frumoase poze...
                              sigpic

Comment

• frumos rau kisu
                                folia dupa faruri iti ia din vizibilitate cosmine ?
                                vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google