asta e riscul cind tii masina pe trotuar, eu le tin pe amandoua, Loganul asta e, dar Opelul cind l-am gasit zgariat imi venea sa mor, cel mai sanatos e sa ii iei o prelata, scapi si de spalatul masinii foarte des, si de zgarieturi...
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Am 2 prelate la activ cumparate. Amandoua au avut aceeasi soarta : FURATE. Asta e tara in care traim !
PS. Cateodata regret enorm ca am bagat atatia bani, munca si chin in masina cand vad ca tot ce am facut se umbreste din cauza nesimtirii unora : cu ceva timp in urma l-am gasit pe unu isi pusese geanta cu scule pe portbagajul meu ( ptr ca pe jos era ud). altul manca produse de la MC , pe capota fata...sa mai continui ?? si astea sunt faze vazute de mine doar...Last edited by Thejock3r; 17 August 2010, 11:02.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
In cazul in care voi ajunge sa restilizez masina si s-o revopsesc, va dati seama ca voi incerca sa ma gandesc la o protejare mult mai buna ca acum. Insa, ptr cei care stiti zona intreb : "unde" ? . In spate daca o duc va fi bubuita de copii cu mingea , pe strada daca o pun va fi agatata de vreun biciclist..scuterist sau vreun sofer "meserias" . In zona nu sunt garaje de inchiriat sau alte spatii de aceea imi convenea faptul ca e pe trotuar, am camera supraveghere , o pot vedea mereu . ....in fine !
Cine e prin zona si stie vreo casa cu curte, ingradita si poate imi poate inchiria un loc , rog sa ma contacteze !
PS. Iamagi...in afara de bad boy mai am multe de facut ;) plus ..surprizele de rigoareLast edited by Thejock3r; 17 August 2010, 12:00.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
O sa fie mai nasol daca o revopsesti si o sa o gasesti iar zgariata. Eu zic sa recolantezi partile zgariate, iesi mai ieftin si tot "la culoare" raman piesele recolantate cu toata masina.
Comment
-
Oriunde ai duce-o tot ti-o zgarie daca nu ai garaj, n-ai ce face astia sunt oamenii.
Am si eu o prelata furata, a doua am legat-o cu un lant si lacat si tot au incercat sa o fure, noroc cu un vecin care a strigat la ei si au fugit si mai am una distrusa de maidanezi.
De cand nu mai pun prelata pe masina mi-au tot zgariat-o si mie "binevoitorii" si parca nici nu-mi vine sa ma duc sa bag bani in vopsit ca pe urma sa mi-o zgarie iar.
Vazusem pe undeva ca exista un fel de folie care se pune pe masina si o protejeaza, nici nu zici ca e folia pusa daca nu stii... ceva in stilul cum ti-ai colantat tu masina, doar ca folia asta e transparenta si are rolul de a proteja vopseaua fiind rezistenta la zgarieturi... poate la asa ceva ar trebui sa apelam.
Numai bine si sper sa nu mai ai parte de incidente neplacute!sigpic
Comment
-
nenea Jok3ru .. iei o baterie de 100ah, scoti toate minusurile de pe caroserie si le pui pe baterie, iar cand armezi alarma sa ai constant 220v pe caroserie ... si scrii ca sa atentionezi lumea.
Atentie, pericol de electrocutare!!! Nu ma crezi, atinge!!
si in colt la tine ar merge pusi vreo 2 stalpi infipti bine in asfalt...sigpic
Comment
-
Originally posted by fuguletz View Postnenea Jok3ru .. iei o baterie de 100ah, scoti toate minusurile de pe caroserie si le pui pe baterie, iar cand armezi alarma sa ai constant 220v pe caroserie ... si scrii ca sa atentionezi lumea.
Atentie, pericol de electrocutare!!! Nu ma crezi, atinge!!
si in colt la tine ar merge pusi vreo 2 stalpi infipti bine in asfalt...sigpic
Comment
Comment