Ai kit-ul... ?... Te ajut... Bag mare cu telefonul...
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Frumos tare. Apropo, mi-am pus si eu grila la a mea masina, dar pe mine m-a costat grila 15 lei,si mana de lucru,tot a mea a fost.In fine...Ideea care era...Baietii mi-au sus k am pus grila invers.....Se observa mai indeaproape la grila,ca are o anumita inclinatie acele gaurele.Bun, nu am schimbat pozitia grilei.
Dupa ce am vizionat mai multe masini, si mai indeaproape pe a ta, vad k toate lumea are montata la fel grila,indiferent de inclinatia gaurilor.Iti dau si un exemplu: in postul nr 8, pe randul 1, poza 2 si poza 5, se vede clar diferenta.In poza 2, poza este facuta din drept cu bara masinii, iar in poza 5, este facuta de la nivelul unui om stand in picioare, ceea ce arata ca si cum nu ar avea grila.
Ideea in sine....Indiferent cum ai monta grila,in functe de inclinatia gaurilor, se vede ff frumos si ofera un "aer sport" la masina. Spor la tunarit in continuare.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
) Ochi de vultur ce aveti !! Asa e, "causlicurile" sunt puse invers nu pentru ca nu stiu cum trebuiesc puse, ci pentru ca jantele le-am pus noaptea (ptr ca nu mai aveam astampar). Sper sa-mi gasesc timp sa le schimb ! Cateva poze de azi :sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Montat xenon !!! Multumesc lui Dan pentru ele si lui GGI78 pentru montaj. Cel din urma e mare meserias insa....Cam scump :P (glumesc)
Sper ca in curand sa pun xenon si pe proiectoare sa aiba aceeasi culoare ;)
Nu stiu cat de reprezentative sunt pozele dar sunt foarte multumit de produsul finit ! :sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Foarte frumos.Sa`l folosesti sanatos si cati mai multi km. Xenoanele is criminale Se simte diferenta fata de farurile vechi?http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostMontat xenon !!! Multumesc lui Dan pentru ele si lui GGI78 pentru montaj. Cel din urma e mare meserias insa....Cam scump :P (glumesc)
Sper ca in curand sa pun xenon si pe proiectoare sa aiba aceeasi culoare ;)
Nu stiu cat de reprezentative sunt pozele dar sunt foarte multumit de produsul finit ! :LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment