Nu stiu ce sariti toti ca arsi, eu am comentat ce se poate vedea in cateva poze si se pare ca si proprietarul recunoaste chestiile astea, asa ca nu mai faceti toti pe avocatii.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
JOKER din pct meu de vedere este o masina UNICATA in primul rand si conteaza sa iti placa tie mult !! este o masina care a fost facuta cu mult suflet,rabdare.. made by hand !! asta spune totul !!!sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Masina arata nu bine ci foarte bine asa cum am mai spus.Imi place foarte mult stilul adoptat si modificarile de bun gust pe care le-ai adus pana acum masinii si sunt aproape convins ca si modificarile ulterioare o sa se incadreze in acelasi tipar.Asa cum ai spus si tu sunt unele mici defecte dar toate se remediaza la timpul lor,principal e sa iti placa tie masina si sa te poti si folosi de ea atunci cand vrei si ai nevoie.Mie unu nu imi plac acele :"capacele" rosii de pe nr. de inmatriculare dar daca tie iti plac e foarte bine asa.Bafta in continuare cu masina si sa iasa exact asa cum iti doresti.
Comment
-
Jokere superba masina,chiar superba,cum sunt si alte masini pe acest forum de altfel.Ma oameni buni stiti cum e, gusturile nu se discuta nu?Acum sarind de la una la alta,nu te supara dar cum ai reusit sa-ti stergi vopseaua neagra de pe marginile numerelor de inmatriculare???poate ai scris in paginile anterioare dar eu nu gasescMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Capacele rosii de la numere vor cadea rpd : am gasit modalitatea ( mai finuta , zic eu ). Conturul negru de la numere l-am dat jos cu diluant!
Aolo...andrei...ce figuri pe capul meu pe acolo ) Ai prins momentul cand era urmarit de EVO 9 ala ?? )sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Jokere uite si de la mine cateava ). Uite si poze cu politistu ala care te-a suparatLast edited by 191ZUZ; 11 September 2010, 22:20.Y!M: alexut.style
Comment
-
hehe..nu m-a suparat deloc doar ca eu l-am intrebat daca-mi iau ditamai amenda daca parchez acolo iar el mi-a zis sa bag masina la subteran
@matheo..poze cu ce nenea ?sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
poze cu Jokerul si KYS`ul de azisigpic
Comment
Comment