bafta sa ai pe la timisoara sa ti se rupa
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
atunci, ca sa prevad orice chestie.....voi folosi " botoanele " pe post de breloc..si raman cu cheia normala :P
Sarna de info..
ps. sau sa tin in torpedou ..manerul cheii vechi :| chipul se schimba imediatLast edited by Thejock3r; 3 December 2010, 19:48.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
pai tinand cont ca folosesti masina doar in weeck,nu cred ca o sa ti se rupa asa rpd...la mine in 3 luni mi-a crapat,dar oricum,nimeni nu zice ca ai logan cu cheia aia)
bolo,din cate am vazut,avea o cheie cat de cat "tzapana"tot asa briceag,dar nu stiu de unde si cu cat a luat-o...
si da,cum zici uh,ca sa fii sigur,tine rezerva,sau manerul celei vechi la indemana
daca te mai pot ajuta cu ceva,nu ezita...numai bine!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
cosmin eu stiu pe cineva care are asa cheie si care o are de 2 ani si inca nu o patit nimic ! si tot gen audi q7 e ! marea problema la ele e ca se taie lama de la cea de rezerva si o pune la asta ! mare prostie ! mai bine din lama originala a cheii de briceag( aia bruta si dreapta ) dusa la un copiator de chei si facuta dupa lama originala ....luat modulul de la si bagat in cheie si asa o si recunoaste !
ACUM CINE STIE ! Cum zice si colegu FloNZN ....la tine poate tine .sigpic
Comment
-
a mea a fost din TG-Mures,a lui e din Buc,poate e mai smechera)
numai bine,si spor la facut bani,ca trebeee...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Dupa indelungi cautari , telefoane , interventii am ajuns la decizia ( pe care o detest ) ca jantele , la anul , vor avea alta culoare decat cum sunt acum. Motivul ?? Nu gasesc o firma care sa cromeze ADEVARAT . Am gasit ceva ceva prin capatul celalalt al tarii , insa costul acestui procedeu ma face sa zic PAS . ( 150 euro/janta )
Asadar , tind sa cred ca jantele vor arata la anul , ca-n poza atasata :Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment