My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bafta sa ai pe la timisoara sa ti se rupa

Comment

• atunci, ca sa prevad orice chestie.....voi folosi " botoanele " pe post de breloc..si raman cu cheia normala :P

Sarna de info..

ps. sau sa tin in torpedou ..manerul cheii vechi :| chipul se schimba imediat
      Last edited by Thejock3r; 3 December 2010, 19:48.
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pai tinand cont ca folosesti masina doar in weeck,nu cred ca o sa ti se rupa asa rpd...la mine in 3 luni mi-a crapat,dar oricum,nimeni nu zice ca ai logan cu cheia aia)
        bolo,din cate am vazut,avea o cheie cat de cat "tzapana"tot asa briceag,dar nu stiu de unde si cu cat a luat-o...
        si da,cum zici uh,ca sa fii sigur,tine rezerva,sau manerul celei vechi la indemana
        daca te mai pot ajuta cu ceva,nu ezita...numai bine!
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• sarna..apreciez! nici macar nu -mi trecea prin cap faza asta
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Vrajala ....folosesti tot cheia originala ....asta e asa pentru impresie artistica ....e din aia de curenteaza din Vitan
            In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
            sigpic

Comment

• cosmin eu stiu pe cineva care are asa cheie si care o are de 2 ani si inca nu o patit nimic ! si tot gen audi q7 e ! marea problema la ele e ca se taie lama de la cea de rezerva si o pune la asta ! mare prostie ! mai bine din lama originala a cheii de briceag( aia bruta si dreapta ) dusa la un copiator de chei si facuta dupa lama originala ....luat modulul de la si bagat in cheie si asa o si recunoaste !

ACUM CINE STIE ! Cum zice si colegu FloNZN ....la tine poate tine .
              sigpic

Comment

• a mea a fost din TG-Mures,a lui e din Buc,poate e mai smechera)
                numai bine,si spor la facut bani,ca trebeee...
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• in lipsa de ocupatie...am mai incropit un mic filmulet...

enjoy
                  sigpic

Comment

• Dupa indelungi cautari , telefoane , interventii am ajuns la decizia ( pe care o detest ) ca jantele , la anul , vor avea alta culoare decat cum sunt acum. Motivul ?? Nu gasesc o firma care sa cromeze ADEVARAT . Am gasit ceva ceva prin capatul celalalt al tarii , insa costul acestui procedeu ma face sa zic PAS . ( 150 euro/janta )
                    Asadar , tind sa cred ca jantele vor arata la anul , ca-n poza atasata :
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Trebuie sa te razgandesti!
                      Ceva cu care sa iesi in evidenta,daca le faci cum e in poza nu vei avea nimic in plus fara de jantele KM sa zicem,la capitolul design!
                      Ca deh,lumea e interesata cum arata,nu ?

Comment

• Eu zic ca o sa arate mai bine daca le vopseste ca pe cele din poza...asta e parerea mea.

Comment

• Si eu zic ca o sa arate foarte bine vopsite asa.
                          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• nu , nu o sa arate deloc bine asa

Comment

• alb, alb si iar alb... mai scapa si tu de monotonia asta cum ai facut si pana acum... de ce nu incerci negru mat cu buza rosie? ar da altfel cu siguranta sau de ce nu gri?
                              Nu-i bai...

Comment

• jantele din poze nu-s albe ! sunt un gri deschis !
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google