se lucreaza......
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
-
Originally posted by matheo66c View PostEu puneam de BeMWeu....sunt mai dragute alea )))
recomand in ele...lede
Eu sunt un nationalist raman la autohtone!!
lede ??? ce-s alea?? Dragman...stii ceva despre asta??
de BMW sa iti pui tu....Las ca le zic alora de la brabus ca .....i-ai copiat )Last edited by Thejock3r; 12 January 2011, 01:03.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nu am a doua plafoniera...
Momentam , alte lampi prin drumurile mele n-am gasit. Daca ma plictisesc de ele imi iau altele de Bentley :P inca 2 plastice si gata treabasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Ca tot zicea sotia mea ca de cand am mai modificat la masina , nu prea a mai prins-o s-o conduca, am zis sa-i imprumut un Volan ( de la Golan91- mersi mult ) sa dea niste ture prin casa
Azi mi-a ajuns si maciulia de prestige si am dat si cu nitzica vopsea pe plasticele unde se vor monta luminite, beculete.
A...si o poza cu plafoniera ( by Dragman ). este facuta...NORMALA
Am schimbat si sonda de servo . Multumesc nenea Matheo . Sa speram ca de la ea au fost petele de ulei gasite....
poze!sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Thejock3r View PostAm schimbat si sonda de servo . Multumesc nenea Matheo . Sa speram ca de la ea au fost petele de ulei gasite....
poze!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostUnii spun ca ii lipseste o spira la cap.
Unii spun ca nu are toate ledurile la plafoniera.
Altii spun ca are fibra in loc de maini, colant in loc de piele si umbla in adidasi cromati.
El e unul singur: Thejock3r ))
Cu volanu ala ce vrei sa mai faci?
Ceva unicat : il pun in dreapta..ptr sotie )))))) ( vezi poza ).
Daca plafoniera mea are lede multe...asta ce naiba mai are In plus, lumina in plus nu strica nimanui.sigpic
Comment
Comment