My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa vina vopseaua acuma abia o asteptam
    vopsitorie preturi bune

Comment

• zici ca e TERMINATOR , cad avea juma de fata.. iar juma se vedeau fiarele din cap
      sigpic

Comment

• saracuta ai lasat-o in funduletzul gol ! ! ! las cosmnin e ca o sa fie si mai bine ! ! ! Spor la treaba si la banii ! ! !
        sigpic
        The MVP

Comment

• mai un led...mai o maslina....Mersi Dragman..
          Attached Files
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cosmine esti nebun frate..bafta la ce tiai propus..!
            sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• daia ai fugit repede acasa , sa`ti arati beculetele
              mersi de semnal.

Comment

• in ce zona locuiti... nu de alta dar ma bate gandul sa imi deschid magazin de leduri ...

plafoniera aia cand o aprinzi zici ca esti pe stadion ... si alea sunt lampile din spate din lateralul lunetei ??
                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• da..alea sunt cred ca se cam face din noapte zi..in masina
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sa le aprinzi cu placere nenea!Ma bucur ca am contribuit si eu putin la KYS...yupiiiiii!
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                      ce a ramas din culoare... si varianta finala a masinii..
                      munca grea mon cher ( aprox 9 ore de munca ) sa o decolantez
                      Si totusi nu ai terminat-o ca oglinizle sunt inca rosii sau lasa-ma sa ghicesc : nu te-ai mai obosit sa le decolanetezi si pe alea pt ca vin de-alea de mcv(sau sunt vopsite)
                      Bafta nenea.
                      Fara Semnatura.

Comment

• ma uit si ma minunez.cate sufera o masina ca sa fure privirea deeeeeee............. sufera baba la fumusete! asteptam poze!
                        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• daca tot ai adus=o la stadiul asta...refa si nervurile de la BadBoy...ca nu prea dau bine..parerea mea
                          Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                          sigpic

Comment

• In cazul in care o vopsesti si sunt sigur ca asta o sa-i faci , poate vrei sa pui aici numele producatorului si codul vopselei, spor la treaba si la bani ca ai nevoie.
                            sigpicTransport marfa !

Comment

• Oglinzile actuale de pe masina sunt imprumutate si sunt ele vopsite in rosu. in casa aseapta cumintele oglinzile de prestige Odata cu itnrarea la vopsit , masina va fi finisata si aliniata peste tot, inclusiv bad boy-ul..etc etc ca e pacat , vorba aia.
                              PopaVLM , si eu cand ma uit la ea...nu stiu daca mai scot masina la final..dar sa speram ca totul va fi bine!
                              @bya - vopseaua si lacul vor fi standox, codul nu-l stiu nici eu inca...

ps. saptamana asta masina va intra la Ghetto Tuning....
                              sigpic

Comment

• inca arata bine sa o vedem cand va fi dezmembrata.

la compartimentul motor cum o sa faci?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google