If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Thejock3r cel mai mult i-mi place tricicleta fetitei , (sa-ti traiasca si sa va bucura-ti de ea), catifeaua pe fetele de usi nu-mi prea imi place , pt carcotasii care se tot intreaba daca uiti cheile in masina pune un buton sub bara fata , gen autobuz RD ) .
nenea niki...momentan il voi lasa asa! repet, m-am aplicat de "desenat" prin interior doar din curiozitate. In poza data e tine, e super ,insa in nici un caz nu poate iesi asa doar din catifea. Cunosc procedeul folosit ....
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Nenea, m-as baga, iti dai seama, insa inainte de toate doresc sa customizez bordul , sa mai bag niste 2DIN-uri prin el si reamenajare de butoane , bla bla si apoi o duc ;) Acum fac doar o testare si cam imi place ce iese !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
pfoai, pacat ca nu mai am poza, dar aveam una cu un bord si fete de usi de logan total schimbate, nici nu ziceai ca e logan, cred ca cel care i-a facut masina lui GGD a facut bordul ala, tot pe forum aici am vazut. in fine, nu te-ai gandit la niste fete de usi ph2 ?
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
pai dani, sa le faca unice pe astea actuale , na era doar o sugestie, avand in vedere ca ph2 sunt mai frumoase ca ph1 ( in plus, dupa parerea mea cosmin le-ar face mai frumoase ;) )
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment