If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Sa fie el cel mai special .. la bari de berlina s-a mai vazut sa fie astupate gaurile la proiectoare , dar la barile de mcv nu .. KYS-ul e primul .. si cred ca asta vrea Cosmin .. sa fie unicat
daca ramaneai pe proiectoare se ducea toata frumusetea. de cand am vazut masinile baietilor de la ghetto tunning ma gandeam cum ar da o bara de logan facuta in stilul lor.
eu personal as fi incercat o schimbare de culoare dar daca ramane rosu mat nu este nici o problema pentru ca ramane o culoare unica la nivel de logan si frumoasa
Si eu am dorit o schimbare de culoare, problema era ca nu mai puteam s-o omologhez ! Cine de la RAR m-ar fi primit cu masina fara manere ,fara semnalizari, cu folie peste tot..
@alin...multumesc frumos!
@sandu - se pare ca s-a finalizat ce-am vrut
@iamagi - tot invidios ) ( glumesc)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
se pare ca esti cel mai maniac de clean, dar bravo, a iesit ceva frumos, sa vezi cand o sa.i dai vopseaua ce o sa iasa
dar din cate am mai vazut, deja ai inceput sa fi copiat chiar daca nu ai terminat
Daca sunt copiat , inseamna ca ideile mele au fost bune si asta ma bucura. Diferenta intre aceleasi modificari o constau insa, in calitatea lucrarilor , a materialelor folosite , etc .In plus, nu cred ca voi ajunge vreo data sa fiu copiat 100 % ;) Asa ca voi ramane unic mereu iar acest lucru chiar imi place!
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
inseamna ca daca sti cum s.au realizat lucrarile, sti si la cine ma refer
si asta e adevarat, conteaza si calitate, dar sa vedem ce iese si de la el, ca vreau si eu ceva asemanator
oricum deocamdata esti unicat, si hai cu vopseaua bre
Sa fie el cel mai special .. la bari de berlina s-a mai vazut sa fie astupate gaurile la proiectoare , dar la barile de mcv nu .. KYS-ul e primul .. si cred ca asta vrea Cosmin .. sa fie unicat
Si daca nu-i asa? Cineva a astupat inaintea lui si ghici ce... E o femeie
V-o prezint pe Andreea Necula, topmodel de succes si pilot profesionist CNVC
PS: Sa notam si culoarea masinii de concurs, e unica
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment