If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
daca ai de gand sa-ti pui alta tapiserie, imi faci un pret pt imbracamintea de pe bancheta ?
e ca a mea.... doar ca eu o am facuta varza.. iar bani de alta nu am momentan .
Pigoo, banghete si scaune le-am dat pentru a le aerisi..spala ( erau imbacsite de praf si miros de fibra ) si cred ca pe viitor optez la un set de huse dinalea de zici ca-i tapiterie...
Masina, poate ma injura acum la cate ii fac, dar sper ca pe viitor sa fie fericita )
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
cred ca te injura de te trece dunarea nu alta, la cum arata si la ce.i faci, dar la final toata lumea va fi multumita, mai putin buzunarul, dar ce sa.i faci, orice lucru bine facut cere sacrificii
Ti-am vazut masina in parcare, dar nu am remarcat ca i-ai scos manerele la usi.
Iti recomand un garaj - cel putin pe timp de iarna. Sambata a poluat si a nins la munte. Pe la ora 9 seara, cand sa deschid usa - era lipita. Noroc ca nu era lipita prea rau.
Am lasat masina la incalzit vreo 25 minute cu ventilatia pe 2 si s-a dezghetat.
Asa ca sa iti ungi chederele la usi cu glicerina sau ceva solutie speciala anti-inghet - fiindca altfel poti avea surprize - fara manerele usilor.
masina deja nu mai e de zi cu zi, ci de show, asa ca iti dai seama ca nu mai sta pe strada, deja se discuta de alte probleme la alt nivel, nu cred ca gheata o sa fie problema
@Ion - multumesc mult pentru sfaturi. Ideea este ca iarna eu nu circul deloc cu masina iar din acest an , masina va fi parcata intr-un loc mai safe si va sta cu prelata pe ea ( in cazul in care nu imi fura deja a 3- a prelata ) .
Ca idee , sistemul pe care l-am facut a reusit sa-mi deschida usa avand deja zapada + gheata pe ea. Cert e ca in cazul prezentat de tine , automat orice sistem nu mai merge...cunosc situatia !
@Geo - nu stiu cat de expusa va fi insa ai mare dreptate , e cam inutil de acum sa vorbim despre : " e foarte rigida - de unde confort" " este joasa - nu mai intri pe nu stiu ce strazi" , " deschiderea doar din telecomanda - este enervant " etc etc
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment