Meseriase pzoele alea! Mor dupa jantele tale!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
)) Deci..
@Cezar - o sa scap si de aia dar trebuie sa gasesc finante ptr o bara custom (ptr a pastra linia pragurilor si a "prelungirii" fata. La ochiul tau critic..Chiar am ramas uimit ca doar atat de prelungire ai comentat. Oricum..Astept in continuare idei , sfaturi si mustrari ;)
@ Silviule - tu chiar crezi ca n-as vrea o tobita sport..Cat de mica sa fie..Dar sa fie?? ) Dan stie ceva de a zis cum e cu daramatul casei Oricum..Abia astept primavara ptr a-mi pune in practica ideile . Sper sa iasa ceva simplu si frumos ! ;) La sf de tot...Poate va veni si-o toba .. .
Deci sa va fie clar : este fetita ) so...Jockeritza lu tati . Vine tati vrumm vrum cu ea la intalniri..Ehhee..Ce stiti voi ;)
Nene Stiancule...Ma bucur ca inca iti plac jantele ..Cine nu stie..Datorita tie le am -daca nu erai tu sa ma bati la cap sa le iau, aveam si acum capace de mureau dusmanii de ciuda ) (totusi nu cred ca-mi cumparam unele cu spinere..Bling bling..Alea alea )
In legatura cu casa...Ce naiba sa mai zic : va multumeste cu ceva daca va zic ca am dat 200 milioane in 1 sapt jumate si sincer cred ca pana la sf se mai duc 100...Apoi venind costul mobilierului ?( care e separat )
O sa ajung sa va cer cate o picatura de benzina de la fiecare , ptr a ajunge si eu la intalniri
ceee-mi mai faceam eu la masina de atatia baniiii ) dar ce sa-i faci !!! Sunt unele lucruri pe care chiar trebuie sa le faci..
Sa auzim de bine ,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Pai..Mie mi se pare 1.4 stock furie nu alta, racheta..Glont..Cum vrei sa-i zici..Am nevoie de un motor mai mic )
Ps. Glumeam Cipriane ! :P Sper sa ajung cu modificarile si la motor !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Crezi tu ca se termina cu tot?? ) Never ever..Intotdeauna ai de facut cate ceva la masina ..Bani bani bani...Si iarasi bani..! Oricum nu trebuie sa-ti para rau dupa eisigpic
Comment
-
de sezonAttached Files- Picture 379.jpg (936.7 KB, 642 views)
- Picture 374.jpg (913.2 KB, 582 views)
- Picture 375.jpg (910.4 KB, 538 views)
- Picture 376.jpg (791.3 KB, 500 views)
- Picture 382.jpg (1.03 MB, 499 views)
- Picture 378.jpg (667.5 KB, 247 views)
- Picture 020.jpg (455.4 KB, 183 views)
- Picture 023.jpg (478.2 KB, 157 views)
- Picture 024.jpg (562.3 KB, 174 views)
- Picture 073.jpg (892.5 KB, 274 views)
sigpic
Comment
-
spunemi si mie te rog de unde va tot faceti rost de prelungirea aia de cauciuc de la bara fata???
Ca is nebun dupa ea!!!
Comment
Comment