My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va multumesc pentru raspuns si bafta KIS-ule!
    Sunt convins ca o sa iasa bine.

Comment

• Nu ai ptr ce unchiule!
      Tocmai m-am intors de la mandra mea : mari modificari nu s-au mai facut pe la ea , decat ca s-au dat cu fuller usile si portbagajul. Am scos azi mocheta din ea si pot spune ca masina e complet " naked " pe interior. Zilele astea urmeaza sa curat tot interiorul, acasa!

De luni se va incepe din nou lucrul la ea si pana la finele saptamanii viitoare sper ca voi vedea noua culoare data deja pe cateva piese!
      Attached Files
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cel mai misto lucru adus la masina mi se pare scaunul
        acum lasand gluma la o parte, intr.un fel e bine ca "nu s.a mai facut mare lucru", pentru ca o sa vina caldura si atunci poti da vopseaua linistit
        au iesit super usile, parca nici nu au avut clapeta
        sigpic

Comment

• Mama...ce scaun sport ai

Comment

• dupa ce e gata vopseaua..inainte sa pui mocheta nu o antifonezi?

Comment

• recaro scaunu?
              www.loganclub.ro/forum/member.php?u=33004

Comment

• nu cred ca masina asta cere antifonare. jokeru' o tine mai mult de show

Comment

• daca tot a "dezbracat-o" ar merge o antifonare...

Comment

• Vezi cum te asezi pe scaun sa nu iti intre vre-un cui in fund )
                    https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• mieee ?? vopsitorilor )
                      Masina n-o voi antifona. Atata timp cat nu particip cu ea la concursuri de SPL ce rost are s-o antifonez? In plus, decat sa folosesc alte inventii decat cele recomandate ( Dynamat sau macar Aluband ) mai bine deloc.
                      Practic nu voi face decat o curatire ca la carte si repunerea pe pozitii!!
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• )))) curatenia de primavara. site pe cand ii faci? kys.ro tare nu??? )))

Comment

• A-r fi ultima
                          www.loganclub.ro/forum/member.php?u=33004

Comment

• nenea, o vopsesti si in interior?

Comment

• Nu..doar ii fac curatenie generala ! Azi am terminat de aerisit , batut , aspirat si spalat tot : bancheta spate , spatarul spate , mocheta de jos , scaunele din fata ...Sunt foarte multumit de rezultat . Nu mi-a ramas decat sa astept sa fie masina gata pentru a putea sa le montez!!
                              sigpic

Comment

• Daca tot este demontata,ar merge niste STP sau Dynamat .
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google