My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce bine ca merg inlocuite ledurile Dsignnnnnnnnnnn )Ms Sibiene ptr urari !!!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• plasa la grila nu merge montata fara sa mai pui cromu ala pe bara? ca vreau si eu sa ma apuc in weekend si habar nu am cum sa tai grila fata cum sa prind plasa ....dar nu as vrea ornamentele cromate inapoi pe masina
      poate cineva sa ma ajute cu sfaturi sau mai e vreun tutorial pe form?

Comment

• sa ai parte de ea cosmine!!!cat mai putine accidente si cati mai multi km fara probleme!!!
        "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Sa iti traiasca KYS-ul.

Si asa daca nu mai bine sa arate si la 80 000 si de 4 ori mai bine la 160 000 si de 5 ori mai bine la 200 000.

Numai bine.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Mersi baieti ptr urari ! se poate monta si fara partea cromata ( sper s-0 dau jos cat mai curand !
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da-o jos eu am dat-o sambata asta...arata mult mai bine loganul fara crom pe el.
              arata bine masina ta cu HR jante de 17 si angelsi
              "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

• Faina masina ...dar cel mai mult imi place grila ..o sa mio fac si io..
                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• stii parerea mea.nota 10.chiar imi pare rau ca nu vii pe 1 la brasov.
                  [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Ma uitam la primul tau post pe acest threat unde masina era simpla si frumoasa cum a venit ea de la mama ei. Si acum...cum zice tata: "ai stricat-o si p-asta!". Intr-o perioada de doar un an ai reusit sa schimbi total aspectul masini in bine. Felicitari!
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Sincer, mi-ai adus aminte sa vizualizez primele pagini si mi-am adus aminte cum arata masina inainte de a sti de Logan Club , cum era cand am fost la prima intalnire Logan Club (kitch-tuning)... Nici acum nu este ceea ce mi-am dorit, dar trebuie timp sa acopar/refac modificarile de prost gust cu care am inceput. Eu va multumesc voua ca, usor- usor mi-ati rafinat gusturile si m-ati invatat ce e bine si ce e rau.
                      Masina, anul acesta, o sa mai sufere ceva modificari si sper sa fie de bun augur.

PS. Inca de la inceput pusesem ochii pe modelul jantelor actuale. hehe..ce consecvent am fost
                      sigpic

Comment

• Totul e sa stii in ce punct vrei sa ajungi cu modificarea masinii, nu sa faci schimbari doar de plictiseala.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Asteptam cat mai multe schimbari!!!!apropo cu stai cu franele????????

Comment

• salut! o masina interesanta..imi plac modificarile de pe masinutza ta...nenea jocker! jantele sunt superbe o sa vina vremea buna si le pui u....in rest numai bine..sanatos si voinic ??

Comment

• Mersi la toata lumea ! Cred ca am niste frane bune Nu le-am incercat cum trebuie ca inca merg in 3 prezoane Sper sa rezolv problema cat mai repede . Mersi Vio , jantele o sa le montez eu candva si sper sa mai gasesc ceva banuti si pentru modificarile pe care mi le-am propus pentru acest an !
                              sigpic

Comment

• Usurel prin gropi sa nu sficuesti din nou filetele prin fuzeta... si nu uita schimba si prezoanele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google