Ce bine ca merg inlocuite ledurile Dsignnnnnnnnnnn )Ms Sibiene ptr urari !!!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
plasa la grila nu merge montata fara sa mai pui cromu ala pe bara? ca vreau si eu sa ma apuc in weekend si habar nu am cum sa tai grila fata cum sa prind plasa ....dar nu as vrea ornamentele cromate inapoi pe masina
poate cineva sa ma ajute cu sfaturi sau mai e vreun tutorial pe form?
Comment
-
Ma uitam la primul tau post pe acest threat unde masina era simpla si frumoasa cum a venit ea de la mama ei. Si acum...cum zice tata: "ai stricat-o si p-asta!". Intr-o perioada de doar un an ai reusit sa schimbi total aspectul masini in bine. Felicitari!sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Sincer, mi-ai adus aminte sa vizualizez primele pagini si mi-am adus aminte cum arata masina inainte de a sti de Logan Club , cum era cand am fost la prima intalnire Logan Club (kitch-tuning)... Nici acum nu este ceea ce mi-am dorit, dar trebuie timp sa acopar/refac modificarile de prost gust cu care am inceput. Eu va multumesc voua ca, usor- usor mi-ati rafinat gusturile si m-ati invatat ce e bine si ce e rau.
Masina, anul acesta, o sa mai sufere ceva modificari si sper sa fie de bun augur.
PS. Inca de la inceput pusesem ochii pe modelul jantelor actuale. hehe..ce consecvent am fostsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Mersi la toata lumea ! Cred ca am niste frane bune Nu le-am incercat cum trebuie ca inca merg in 3 prezoane Sper sa rezolv problema cat mai repede . Mersi Vio , jantele o sa le montez eu candva si sper sa mai gasesc ceva banuti si pentru modificarile pe care mi le-am propus pentru acest an !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment