If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
sau cel mai simplu caz nu mai dai talonul si primesti o amenda, testat de mine de doua ori.
in ambele cazuri amenda a fost de doua puncte ceea ce mi se pare rezonabil decat ridicarea talonului. sunt curios in schimb cati gabori stiu ca lipsa manerelor duce la ridicarea talonului.
Ridicarea talonului pentru lipsa de manere ar fi ultima chestie... la cate alte dude are Cosmin la masina : roti mari, geamuri negre, faruri negre, etc
Trebuia sa fie ceva la vopsea care sa nasca discutii : pe mine ma intereseaza efectul de acum nu ce va fi peste 10 ani. Atata timp cat pe mine ma multumeste pe deplin , restul e cancan .La fel ca si-n cazul colantului, anul viitor poate o revopsesc roz bon-bon
Talonul ti se ia si ptr un set de pozitii albastre iar itp pe bune nu faci nici cu farurile si cu stopurile aftermarket asa ca....sa ne fereasca cel de sus de alte probleme.
( voi face 4 colante cu poza manerelor )
In continuare cred ca domnii politisti nu se vor lua de tine aiurea, daca nu le vei da motive ( depasiri aiurea, treceri pe rosu , linie continua , etc ). In caz contrar , ma voi folosi de vocabularul meu si de carismea mea )
Masina a inceput sa intre in linie dreapta..Mai sunt cateva elemente de finalizat ( printre care si barile ) insa de azi a inceput marea asamblare:
Cateva poze de aseara...cu multumiri lui nenea Sandu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment