sincer sa ti spun, cand am vazut initial bara fata in lucru si badboy-ul atat de prelungit am crezut ca o sa arate destul de urat asa...dar acum finalizata se vede clar ca ai ales bine..arata chiar foarte bine, eu zic ca singuru lucru care o trage in jos sunt scaunele si bancheta..sper ca le imbraci si pe alea in ceva frumos..in rest, bravo, sa ti aduca multe bucurii
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Splendid a iesit, felicitari ... !http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
bara arata demential .
predator style ! nu as vrea sa il am in spate pe KYS pe autostrada soarelui la 120-130 km/h pare turbata masina
Comment
-
masina a iesit de sambata pe strazile patriei sunt deplin multumit de finalizare . Cateva poze si de la Poli, cu multumirile de rigoare ptr Fotograful NYTsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Frumos bravo bai nenea,auzi parca ziceai ca o faci pentru curse de drag nu?
Comment
-
-
Frumoasa foc Ia zi atragi priviri pe strada???
Comment
-
Din cate am inteles cu vreo cateva pagini mai in urma, trebuia sa montezi semnalizarea din aripile fata in oglinzi ... recomand o evacuare dubla - dupa gustul tau - si nu-mi place badboy-ul de la capota (nu ai "fata" de asa ceva - esti un baiat bun) ... pune capota normala + pleaoape negre (carbon 3D - eventual ) ... bafta :-)
Comment
Comment