deja daca la - 8 cm , trebuie mai low inseamna ca avem probleme la cap
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Se poate si mai low fara sa ai probleme la cap da totusi nu se merita in Romania nu'i asa nenea???
Comment
-
Am recunoscut ca masina nu este pusa la munca, ca altele, zi de zi , insa nici tinuta expres ptr expo nu este : nu are inca garaj , este folosita si de sotie , in concedii etc ..
Intentia mea ramane cea de a o mai lasa putin mai jos....dar sa vedemsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ce castigi daca o lasi mai jos ,de cat este acum?nu prea vad rostul sa o lasi mai jos,si asa masina nu are 200 cp sa zici ca se merita ...
Comment
-
-
la cat de joasa e in poza facuta de mishu... clar ai nevoie de "aere"...
cu reglabila nu rezolvi mare lucru... (sa nu dai mereu roata jos sa o ridici sa urci bordurica si dupa sa o lasi iar jos) oricum mai asteapta juma de an un an si or aparea kit-uri dedicate si pentru logan, sau intreaba amici mexicani ce si cum de pret si de montaj ca poate raspund...Last edited by mc_alienu; 20 June 2011, 16:07."when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
reglabila a picat , din pacate. Am calculat si am observat ca din cate "improvizatii" am facut , am ajuns la aprox - 8 cm si inca mai am nevoie de -2 cm. Kw lasa doar -8cm din pacate.....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment