My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu flexu )

Comment

• Ma uit la ultima poza si ma gandesc la saracu' nenea cu golf oare daca trece printr-un satuc si prinde o balega pe mijlocul benzii ce face?))
      Felicitari pentru premiu si pentru masina care e
      Ok, numele meu e Laur...

Comment

• Cei doi, cu Golfu' si cu Skoda au Air-ride?
        Cumpar volan de Duster

Comment

• Ceilalti 2 au Airride !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Salut, ai ceva detalii despre air ride? (cat costa, ce modificari implica, cat de durabila e perna de aer, etc) Altfel pare sa fie suspensia ideala - o lasi jos cand esti la galop pe drumuri bune, si o ridici sus pe gropi si cand esti mai incarcat, ca sa nu tarai pe jos.

Comment

• E atat de ideala incat costa vreo 3 mii de oiro
              sigpic

Comment

• ff frumos stie cineva mel de la video nr 3 ..?? scz pt intrebarea ooftopic
                sigpic
                Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Ce e frumos si lui DUMNEZEU ii place;), bravo nenea joker smechera masina.

Comment

• Originally posted by BeYh3m View Post
                    ff frumos stie cineva mel de la video nr 3 ..?? scz pt intrebarea ooftopic
                    Singura piesa care o stiu, e El Negro - Ploaia. Iar cealalta e cantata de Zdob si Zdub, dar nu stiu cum ii spune mai exact.
                    Cumpar volan de Duster

Comment

• Este,dar de unde dragostea fata de marca asta.ma bucura nespus cea ce faci.si mai ales curajul tau.
                      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Salut, imi pare rau ca n-am putut ajunge la polus, in schimb am auzit doar cuvinte de lauda despre masina ta, de la prieteni mei care au fost pe acolo... Spor in continuare la modificari cu gust.
                        2004 Dacia Logan 1.4MPi
                        2006 Dacia Logan 1.5dCi
                        2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• arata superb Cosmine ! felicitari ! pe viitor nu ii schimbi stopurile ? sau "lucrezi" la interior ?

ps: asteptam inca o sedinta foto ca la carte
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Tudor..ma bucur c-am lasat o impresie placuta la Cluj . Referitor la stopuri.....sper cat de curand sa vin c-o mica surpriza
                            Referitor la sedinta foto....nu v-ati saturat cate poze v-am pus? )

PS. ca tot veni vorba...mor cand vad cum intra cauciucul ala pe spate....
                            Attached Files
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pot sa dau "not like"??

nvidia
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• "atiradeon" ) ...deci...unlike??? hmmmmm !1 asta e...mie-mi place :d
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google