My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa o stapanesti sanatos !
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• sa o stapanesti sanatos,arata foarte bine,sper ca nu ii vei schimba culoare si la asta
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Frumusica albeata sa o stapanesti sanatos
        Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• sa o stapanesti sanatos, domnule ! de ce nu diesel ? nu te-ai gandit la un consum mare ?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• 1.6 de la skoda cred ca este diesel.din cate stiu eu 1.9 diesel a fost inlocuit cu 1.6.daca gresesc ma poate corecta proprietarul.numai bine

Comment

• Ma bucur ca va place
              @nicu - Daca Loganul l-am luat ptr ca stiam pe cineva la reprezentanta , Skoda am luat-o pentru ca am obtinut un pret mai bun decat reprezentantele din Bucuresti.
              @CMD - masina are 102 cai putere si 148 NM
              @Tudor - nu suport dieselul si-n plus, nici cu aceasta masina nu se vor face multi kilometri ca sa renteze asemenea motorizare.
              @Irinel - e benzinar 1.6 mpi
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sa o stapanesti sanatos!! Arata super pe alb ....

Comment

• Sa o stapanesti sanatos!
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                    @felix - cred ca vor mai aparea cateva poze pana la sf anului
                    @pacoste - catifea cumparata de la magazin de stofe si lipita cu prelandez. In iarna voi reface operatiunea : nu-mi place cum se manifesta in timp...
                    @tudor - acum am vazut si eu ) eventual sa fi pus 2...una langa alta!
                    In alta ordine de idei, in familie a aparut inca o "dragutza" : Skoda Octavia 2 , facelift , motor 1.6 mpi plus multiple dotari in interior. Cateva poze :
                    Felicitari si sa ai noroc de ea !!!
                    sigpicFast&Furious
                    Team CSR
                    Logan Club CLUJ

Comment

• Tocmai ma gandeam ce o sa faci cu Loganu' la iarna(nu e de iesit in sare si nisip cu el)... il lasi la hibernare, nu?

Sa te tina, noua bijuterie... cat ai dat pe ea ?
                      My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• Sa o stapanesti sanatos Arata chiar bine pe alb
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• te-am urmarit,te urmaresc in continuare,chiar daca eu nu postez impresie,pt mine ramane aceiasi poza,SUPERBBBBBBBBBBBBBBBBBB.
                          UNICCCCCCCCCCCCCCCCCC,SAU UNICAAAAAAAAAAAAAA.frumoasa si octavita,dar de la LOGAN nu imi iau gandul.
                          Last edited by leo_negrescu; 16 October 2011, 23:23.
                          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km fara probleme.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• @C&S - si daca nu venea masina asta , aveam cu ce sa circul in iarna asta. Mai am un Suzuki Swift de la munca
                              @Leo - mi-a facut placere sa te cunosc si pot spune ca mi-ai spus unul din cele mai frumoase lucruri : faptul ca masina arata mult mai bine in realitate decat in poze
                              @ all - caut un set de jante tabla 5 x 112 , 16 " s-o incalt de iarna pe noua venita in familie . Daca stiti pe cineva...
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• crede-ma imi place numai adevarul.priveste postul meu in care afirm cu tarie parerea asupra pick-upului:arata bine in poze ,dar in in realitate ba.
                                asta le-am spus-o si colegilor mei din Craiova asta seara.daca sunt oameni cu coloana
                                vetricala bine,daca nu sa fie sanatosi.iti urez in continuare numai realizari majore,iar daca ajungi in Craiova te poti baza pe mine.asta o spun tuturor membrilor L.C.Bucuresti.
                                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google