My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ohooooo..si inca cat merita tot ce e mai bun ptr ca si ea ma rasplateste spiritual !!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Banuiam eu ca e antigel in sticla aia, chiar daca arata a altceva Sper ca si-a facut efectul Ce l-as mai fi incercat si eu duminica, dar, din pacate, nu era nimeni pe langa masina.
      sigpic

Comment

• cate grade are antigelul ala .... are tata niste apa de copac ... ) de aproximativ 60 de grade ... cred ca in tipul cu calibra de pe primul loc asta bausera de scotea flacari ... )
        sigpic
        Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• o poza gasita pe un site...imi cam place
          Attached Files
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ne face cu ochiul ) , ce ochi frumosi are :P

Comment

• cosmin stii parerea mea ,superba si umflata pe o parte.promite ca iesi si mai mult din tipare.

te inteleg din toate punctele de vedere.
              Last edited by leo_negrescu; 1 November 2011, 22:06. Reason: Automerged Doublepost
              sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Daca tot am dat tonul cu stickerele...am zis sa mai adaug unul pe luneta !
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Asta asa "ca sa moare dujmanii" din ce am vazut in poza gasita de tine,sursa pare a fi de undeva din Polonia sau ma insel?adica cel putin dupa numele "pozarului"...
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Vaaaai, ce aroganta!
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Behind that sticker lie some air bubbles
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Foarte frumos,imi place culoarea dar si stopurile asa simple Felicitari ! sa o conduci sanatos !

Comment

• stiu ca iti place acest logo. Uite ce am vazut pe un logan
                          Attached Files

Comment

• ).. tare poza...

Ptr cei care au asteptat intregul filmulet cu cele intamplate la RM - Valcea...acesta a aparut :

Enjoy !!

).. tare poza...

Ptr cei care au asteptat intregul filmulet cu cele intamplate la RM - Valcea...acesta a aparut :

Enjoy !!
                            Last edited by Thejock3r; 15 November 2011, 20:17. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• foarte taree filmuletul ...
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ce caterinca.. pe voi .Foarte tare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google