ohooooo..si inca cat merita tot ce e mai bun ptr ca si ea ma rasplateste spiritual !!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
cate grade are antigelul ala .... are tata niste apa de copac ... ) de aproximativ 60 de grade ... cred ca in tipul cu calibra de pe primul loc asta bausera de scotea flacari ... )sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
o poza gasita pe un site...imi cam placeAttached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
ne face cu ochiul ) , ce ochi frumosi are :P
Comment
-
Daca tot am dat tonul cu stickerele...am zis sa mai adaug unul pe luneta !Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Asta asa "ca sa moare dujmanii" din ce am vazut in poza gasita de tine,sursa pare a fi de undeva din Polonia sau ma insel?adica cel putin dupa numele "pozarului"...
Comment
-
-
stiu ca iti place acest logo. Uite ce am vazut pe un loganAttached Files
Comment
-
).. tare poza...
Ptr cei care au asteptat intregul filmulet cu cele intamplate la RM - Valcea...acesta a aparut :
Personajele si evenimentele din acest clip sunt fictive. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.
Enjoy !!
).. tare poza...
Ptr cei care au asteptat intregul filmulet cu cele intamplate la RM - Valcea...acesta a aparut :
Personajele si evenimentele din acest clip sunt fictive. Orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare.
Enjoy !!sigpic
Comment
-
Comment
Comment