panarama mare filmuletul
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
ce e frumos si lui Dumnezeu ii place :P
Comment
-
Mda...stiti vorba aia : "da-mi Doamne mintea de pe urma" Acum poate as sti sa duc la capat un proiect , cu o masina luata de la 0 si s-o fac frumoasa. Inainte faceam totul "c-asa vroiam eu", "c-asa-mi placea mie" si aveam conceptia ca e " masina mea si fac ce vreau cu ea" . NU este asa deloc. Ideile trebuie sa le ai , intrebi stanga-dreapta , finisezi la ele , nu te iei dupa ce-ti spune o singura persoana sau un prieten bun care nu vrea sa te jignesca si zice ca e bine asa, apoi in spate rade de tine.
CU idei bune , bani multi si munca pe masura , am reusit sa cosmetizez asa cum m-am priceput aceasta masina... Cand ma uit la poze, nu-mi vine nici mie sa cred, cum a fost. Asta e...inca o fila de poveste
Multumesc Narcisuc ptr poza. Imi place f mult iar pe mine nu ma ducea capul sa fac asa ceva !!
Numai bine tuturor..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Felicitari pentru masina, felicitari pentru munca depusa, felicitari pentru pasiune si banii investiti si nu in ultimul rand felicitari pentru grupul vostru (distractie maxima) ! De fiecare data e o placere sa ma uit la filmuletele si pozele postate.
Succes in continuare !!!
Comment
Comment