Demential
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by matheo66c View Postce e mai Cosmine SUV-ul asta
Trebuie sa recunosc arata .....BETON
Tot respectul meu Cosmin pentru munca si banii investiti. Astept un filmulet sa le arati si altora cum masina se ridica cat sa circuli si prin zone mai nasoale.
Sex pe roti!
Comment
-
Ma bucur ca va place ! Surprizele frumoase, sper eu, sper sa mai vina, intrucat masina va mai poposi in garajul lui Mihai o perioada.
Din pacate nu am nici un filmulet si nici prea curand nu pot face. Pot sa va pun poze in schimb, cu cat urca masina...
Pe un alt site de profil, cei care au loganul alb cu pneumatica, au confirmat faptul ca ei nu au sistemul complet : compresor, butelie, panou control, telecomanda wifi , butoane in interior. So, i'm the only one si sunt mandru de lucrul asta !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Intrebare??
Daca la montarea arcurilor H&R se repozitionau bucsele pentru cei 4 cm coborati, ce faci cu bucsele acum cand nivelul suspensiei variaza asa mult?
Exista bucse speciale sau ramai tot la cele stok pe care le poti rupe foarte repede.real power..... diesel power by
Comment
-
Bucsile nu se rup ca foitele de hartie. Eu nu am facut repozitionare de bucsi cand am montat h&r-urile si nu s-a rupt nimic pana acum. In plus, dupa ce voi merge o perioada cu ea si imi voi da seama care este inaltimea care-mi convine sa circul, ma voi duce sa ii fac geometria si poate chiar si o repozitionare de bucsi.
@Spark - este mai inalta cam cu 2 cm fata de H&Rsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment