My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut cosmin,imi pare rau de ce ti s-a intamplat,dar cum au spus si baietii:bine ca n-a fost mai rau
    stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• Putin chit+un vopsitor topicar si e ca noua(la culoarea asta nu se observa matuierea)?Bine ca nu e rosie,iesea curcubeu.
      sigpic

Comment

• cosmine e bine ca voi 3 suntetzi bine.restu...cum ti-am zis te ajut cu baiatu ala care indreapta cu ranaga .tu hotarasti.multa sanatate ca fieru..nu e plastic
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• ai schimbat evacuarea?

Comment

• Mai uomule, dar cum dracu' s-o fi opintit ala in stalp in halul cela? Chiar ca-i ciudat. Ai scapat Jockere la firu' parului.
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Mooah, sa moara bibi! Asta pot sa spun ca e "ditamai norocul", pe bune. Lasa ca juliturile alea se fac, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu era stalpul ala acolo.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Asa mah ... vrei sa moara bibi ? ... Acum ca are suspensie nou ?

Comment

• Nu am zis de un bibi anume, pana mea... atunci sa moara Stan si Bran. Cum ai fi vrut sa zic? "Vai, la naiba, ce eveniment neplacut a avut loc!".
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• ..e norocoasa masina cred ca putin si propietarul. Aseara dupa ce am plecat de la Kiss, in 10 min am avut dovada si rca-ul aluia.
                    Ehee..lume..nu va doresc sa va uitati de la balcon spre masina ta si sa vezi inca una facuta armonie cu botul intr-a ta..cu gabori cu masuratori si tu sa nu stii ce s-a intamplat!
                    Bine ca a fost asa..sa vad acum ce service gasesc sa o repar ptr ca nenea avea asigurare la BCR iar prietenii de la AMG nu au contract cu ei !
                    Votka...am doar tips !
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Se vede ca ai avut bulan, noroc etc... bine ca nu a fost mai rau!! Totusi ala cum de a intrat asa in stalpul ala, cu frana de mana? Ai ceva informatii?
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• "o fi frumos sa mergi in asa ceva Sorine?? Pai bine mai...sa nu zici tu nimic ca ti-ai luat aceasta bijuterie??? Mi se pare tradare pe fatza..."
                        Tu vorbesti?????? Umblu de nebun pe strazi sa te urmaresc
                        Attached Files

Comment

• Cu asta mergea o blonda. Nu stiu daca si acum, oricum e urata sigla cu CSL, aia o strica.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• ahhhh..am crezut ca scap )) dar sorin e pe faza !!!!!! Recunosc..loganul e la misto. M3-ul sa ma dau ! unde-i felix ????
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu am impresia ca voi va cam panditi unul pe altul.... Intrebarea e: Pt cine lucrati voi? Sorin pt sotia Jokerului, si invers? Sau se pare ca jokerul, este angajatul mai multor fete/sotii...ca si pe laurica nu prea il scapa din ochi Tre sa fiu cu ochii in patru, ca cine stie pe unde ma mai gaseste si pe mine ..... Jokere.....daca te contracteaza nevasta-mea.....sa tii mine...iti dau dublu fata de cat iti da ea

Last edited by gionik; 4 May 2009, 19:30.
                              sigpic

Comment

• jenica...recunosc..esti pus in observatie de mult)) am acceptat oferta ) revenind la topicul meu..va anunt ca mi-am achizitionat eleron de la Pilot, l-am finisat cum trebe si l-am aplicat pe portbagaj..in locul celuilalt pozne
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google