salut cosmin,imi pare rau de ce ti s-a intamplat,dar cum au spus si baietii:bine ca n-a fost mai rau
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
cosmine e bine ca voi 3 suntetzi bine.restu...cum ti-am zis te ajut cu baiatu ala care indreapta cu ranaga .tu hotarasti.multa sanatate ca fieru..nu e plastic[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
Mai uomule, dar cum dracu' s-o fi opintit ala in stalp in halul cela? Chiar ca-i ciudat. Ai scapat Jockere la firu' parului.
Comment
-
..e norocoasa masina cred ca putin si propietarul. Aseara dupa ce am plecat de la Kiss, in 10 min am avut dovada si rca-ul aluia.
Ehee..lume..nu va doresc sa va uitati de la balcon spre masina ta si sa vezi inca una facuta armonie cu botul intr-a ta..cu gabori cu masuratori si tu sa nu stii ce s-a intamplat!
Bine ca a fost asa..sa vad acum ce service gasesc sa o repar ptr ca nenea avea asigurare la BCR iar prietenii de la AMG nu au contract cu ei !
Votka...am doar tips !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Se vede ca ai avut bulan, noroc etc... bine ca nu a fost mai rau!! Totusi ala cum de a intrat asa in stalpul ala, cu frana de mana? Ai ceva informatii?
Comment
-
"o fi frumos sa mergi in asa ceva Sorine?? Pai bine mai...sa nu zici tu nimic ca ti-ai luat aceasta bijuterie??? Mi se pare tradare pe fatza..."
Tu vorbesti?????? Umblu de nebun pe strazi sa te urmaresc
Comment
-
Cu asta mergea o blonda. Nu stiu daca si acum, oricum e urata sigla cu CSL, aia o strica.
Comment
-
Eu am impresia ca voi va cam panditi unul pe altul.... Intrebarea e: Pt cine lucrati voi? Sorin pt sotia Jokerului, si invers? Sau se pare ca jokerul, este angajatul mai multor fete/sotii...ca si pe laurica nu prea il scapa din ochi Tre sa fiu cu ochii in patru, ca cine stie pe unde ma mai gaseste si pe mine ..... Jokere.....daca te contracteaza nevasta-mea.....sa tii mine...iti dau dublu fata de cat iti da ea
Last edited by gionik; 4 May 2009, 19:30.sigpic
Comment
-
jenica...recunosc..esti pus in observatie de mult)) am acceptat oferta ) revenind la topicul meu..va anunt ca mi-am achizitionat eleron de la Pilot, l-am finisat cum trebe si l-am aplicat pe portbagaj..in locul celuilalt poznesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment