My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Table closed!!
    Attached Files
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• S-a terminat smecheria! GATA!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• o singura doleanta am la jantele astea superba si cantitatea enorma de bani bagata in masina: pune si tu niste discuri mai mari, alea arata ca niste farfurioare de la cestile de cafea. incap brembo-urile de pug fara probleme..

Comment

• Hai cu ele pe masina, sunt superbe.
          sigpic

Comment

• Nenea, ma intreb cum au facut aia de la vulcanizare...da jantele astea le pui pe logan ? Aaaaa pai nu merg astea ) cum fac aia din targ...
            Y!M: alexut.style

Comment

• Mister jocker ...belea de masina...e prea de tot)) offf... trebuie sa imi tai unghiile din carne))
              App: Cumva pe bara din fata e zgariata?Mama ei de Romanica
              http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

• Sa puna discuri mai mari doar de look? Nu prea vad sensul. Pentru jantele lui ar trebui ceva macar ca in poza postata de Lau, 300mm..

In orice caz, pune-le pe masina bre. Chiar sunt curios cum va sta buza aripii pe cauciuc cand o cobori la blana.
                sigpic

Comment

• Imi place tare mult culoarea jantelor si strech-ul e ce trebuie! ;)

Comment

• Felicitari Cosmine, am ramas fara cuvinte, ffff placut impresionat.
                    sigpic

Comment

• E grav cu tine....cred ca o sa arate demential masina cu rotile astea!

Comment

• Originally posted by 191ZUZ View Post
                        Nenea, ma intreb cum au facut aia de la vulcanizare...da jantele astea le pui pe logan ? Aaaaa pai nu merg astea ) cum fac aia din targ...
                        Ce-ai ma) Cum mi-au facut mie unii dupa ce am cumparat niste jante pe 17" de MG. "Cum sa mearga ma alea pe logan, esti nebun?! Au prindere de nu stiu cat, nu vrea, nu face nu drege." Jantele sunt "ULIUUUUUUUUUU!"

Comment

• Vaaaaai, dar ce avem noi aicea???
                          Attached Files
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• avem ca nu se potrivesc, ETul e prea mic
                            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• me_catalin - poti lua o pauza. Aripile sunt la roluit.Poza asta este un fel de "before" .

Multumesc celor urmaresc cu interes aceasta pagina ..si evolutia masinii

Numai bine,
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Abia astept sa vad ce inseamna ''After''.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google