My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da,asa vine acolo.

E o sugestie care ar trebui luata in considerare prelungirea acelui loc.Chiar aveam de gand sa iti zic asta de ieri

Comment

• Si cand o ridici, ce mai faci? Ca v-a lovi in prelungire. Acest lucru se intampla la toate masinile cand se lasa

Comment

• e iluzie optica atunci.
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Ganditi-va ca roata descrie un cerc, iar aripa la fel. Normal, cand masina e stock, ar parea ca sunt concentrice, iar cand se apropie unul de celalalt ramane ceea ce vedeti intre aripa si roata, din cauza diametrelor diferite ale cercurilor.
          Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by cristi_timidu View Post
            Si cand o ridici, ce mai faci? Ca v-a lovi in prelungire. Acest lucru se intampla la toate masinile cand se lasa
            Sunt cativa cm care pot fi mascati fara sa atinga.

Comment

• Se poate si asta dar se merita? Vom vedea ce are de spus si cosmin

Comment

• In nici un caz! Asta ar insemna sa nu mai fie perfect rotunda acea zona ( prag-aripa-bara) si sa se vada ciudat in marea majoritate a timpului,adica atunci cand circul cu masina...

Intre timp masina a ajuns la Mihai ( Ghetto ) pentru rezolvarea unor detalii.
                Last edited by Thejock3r; 16 April 2013, 09:23.
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Spor la treaba, sper sa iti iasa exact cum ti-ai propus.
                  sigpic

Comment

• Te-am vazut aseara la dristor, sper ca ai ramas cu talonu' in buzunar.
                    Frumos rau loganu', succes in continuare !
                    Can't touch this !

Comment

• Vorba dulce, mult aduce
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• pe premiza ca decat sa vb 3 elemente mai bine fac o integrala....masina arata cam asa
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Iar vopsitorie? Te-ai plictisit de rosu mat?) In ce service o faci?
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                            pe premiza ca decat sa vb 3 elemente mai bine fac o integrala....masina arata cam asa
                            Salut maestre! O vopsesti! Bravo bre! pe ce nuanta mergi acum?

Comment

• Nu cred ca va modifica aceasta culoare, se refera ca mai bine o repara integral decat numai unele elemente de caroserie ... se merita Jock3r-e si bafta la ce ti-ai propus pe viitor :-)
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• eu am inteles ca nu mai vrea mat. s-ar putea sa fie lacuita pe viitor.

Originally posted by Thejock3r View Post
                                Va anunt cand se termina banii, ca ideile... Da, masina va primi o integrala, aceeasi culoare doar ca alt producator de vopsea si lac.
                                ceea ce spuneam...
                                Last edited by B997NDL; 24 April 2013, 13:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google