Originally posted by iamagi
View Post
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma bucur ca va place si o sa incerc sa raspund :
- portbagajul shaved si integrarea eleronului sunt facute cu fibra . Ptr finisari s-a folosit chit de fibra intr-un strat f finut ( ptr a nu crapa in timp)
@vitriol - vopsitul barilor este prioritar si ptr mine dar mai astept inca ceva...
- jantele se numeste Wolfrace Matrix Chrome - au fost achizitionate sh cu tot cu cauciucuri undeva la pretul de 18 mil. noi...cred ca sar de 24 mil ( doar jantele)
- de mult m-am chinuit sa scap de prelungiri, insa nu gaseam motiv de bagat masina in service - l-am gasit odata cu intrarea aluia in minesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Felicitari Cosmin, arata intr-un mare fel, sa o tii tot asa!
Comment
-
Last edited by Thejock3r; 17 May 2009, 01:18.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Ba, spatele l-ai facut, mai ai de lucrat la mooian. Tre sa faci ceva cu pleoapele alea triste, pentru ca chestiile aplicate/agatate de masina nu-si mai au rostul in stilul "clean" pe care-l incerci. Ce zici de o capota prelungita si o gura de admisie stil Gordini 12 ?
Comment
-
Frumos eleronul domnu jocker, unic.
O mica intrebare totusi: mi se pare mie sau usa de la sofer difera ca nuanta de restul masinii? din poze asa mi s-a parut.......daca e asa suntem frati ca am si eu una pe spate cu aceeasi bubasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
Comment