Cand ti-ai tras toba? Ca parca nu o aveai? e misto! bravo Trebuia totusi un tips mai gros
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu pare mare lucru julitura aia, la o adica o faci si in fata blocului daca iti pui mintea, partea proasta e ca o sa-ti ia ore bune ca sa respecti pasii intocmai si ca o sa trebuiasca sa cumperi material numai cum se vinde, tu avand nevoie de cantitati infime.
la un service personal nu as da mai mult de 150 lei, si asta daca iese perfect si e gata in 12 ore, materialele practic necostand mai mult de 20 lei
Comment
-
Sal nenea Stiancu. Mi-am luat toba, dar tipsul e cel vechi. Il schimb cand ma plictisesc cu de el.
Rsx . Asa ma gandeam si eu. Ce e facut in service e mai de calitate de cat de mine in spatele blocului.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Eu doar acum iti observ bijuteria. E frumoasa masina. pe spate ai folie omologata? Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Bafta la tunning.
Comment
-
Mersi de urari. Pe spate nu am folie omologata dar este in plan . In curand o s-o bag in service sa-i fac julitura. Ma bate gandul sa ii vopsesc ,la culoarea masinii, manelere.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Am de vanzare boxele de pe fata : Pioneer , coaxiale ,13 " putere RMS: 35W,utere Max: 160W,impedanta: 4 Ohm seria : TS-E1396 . Cine este interesat poata sa-mi ceara detalii pe PM.
MersiAttached Filessigpic
Comment
Comment