My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) da..m-am tinut de cuvant..am dat farurile de "tiuning" jos in seara asta si mi-am tras gurile de aerisire ca la leoparzi . Intrebare..unde se baga alea? Ca ma empeiul meu am atata loc ..pot sa le bag oriunde ) ) glumesc ! iar shmirgheluiesc nene...pfff.
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ..poze cu farurile.. pana la ora asta...
      PS. sa mai zica niste unii ca mai am element mai naspa pe masina )
      Attached Files
      Last edited by Thejock3r; 30 May 2009, 00:58.
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• si pozele finale ! urmeaza sa urc farurile pe masina mai inolo..
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Frumos Jokere......ai avut ceva rabdare, niste degetele puternice si ai reusit sa le dovedesti!!
          Ai putea sa iti deschizi un atelier "Vopsit si smirgheluit faruri"

Acum....sa le vedem napoi pe masina!! Super treaba!!

sigpic

Comment

• Bv jokere. Acum am vazut ca ai street storm.

Comment

• Cum ai reusit sa dai jos ce a ramas pe far ?
              Super au iesit spor in continuare
              http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Da domne arata cumva acum eu le-am vazut si pe masina nu ai avut somn azi ?

Arata frumos. Bravo.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• booon. Am procedat astfel :

- scos cu grija pleoapele
                  - "razuit" cum s-a putut cu cutterul - siliconul
                  - folosit prima data cu smirghel de 1000 si cu apa ( de mi-au sarit ochii)
                  - folosit apoi smirghel de 1500 cu apa ( bis )
                  - folosit a 3-a oara cu smirghel de 2500 si cu apa
                  - smirghelul l-am dat pe tot farul ptr ca era zgariat si aveam si urme de lipici de scoci pe ele si nu mai ieseau
                  - dupa ce le-am lasat sa se usuce si erau matuite bine am folosit o solutie ( un fel de polish ) pentru geamuri/plexiglas si prin frecare continua, apasata si cam vreo 3 min au iesit cum vedeti acum.
                  Azi cand am pus farurile pe masina am observat ca mi-a mai ramas nitzic silicon pe ici pe colo si am reinceput shmirgheluirea in fata blocului. La datul cu polishul ,in schimb , nu am mai avut mare rabdare si am cam dat buleala, in sensul ca inca se mai vede maruirea pe care i-am facut-o in fata blocului. Cand va fi cald si bine le voi face ca noi..promit !!!
                  Ca nebunul, am frecat la ele , ieri de la 17.00 pana aseara la 9 si de la 11 la 2 si ceva dimineata de aceea intr-o seara au fost gata nene Cipriene de azi erau pe masina !
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Felicitari jokerule ptr munca de chinez care ai depuso ieri,dar a meritat efortul....ce mai urmeaza?
                    sigpic

Comment

• ia uiteeee, gigeaaaaaaa...
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Se pricepe maaaaaa.....iti dai seama ce muschi a facut acu la degetzele, dupa ce a frecat 24H la farurili alea?

sigpic

Comment

• Da' ai frecat domnule, ai frecat!
                          Si rabdare de chinez batran!
                          Ce sa zic, au iesit bine !
                          Dupa cum spuneam, experienta vine cu timpul! Acuma o sa fi "as" in ceea ce priveste "frecatul"!
                          Bravo si Numa' bine!
                          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                            booon. Am procedat astfel :

- dupa ce le-am lasat sa se usuce si erau matuite bine am folosit o solutie ( un fel de polish ) pentru geamuri/plexiglas si prin frecare continua, apasata si cam vreo 3 min au iesit cum vedeti acum.
                            Cum se cheama acel polish pentru geamuri/plexiglas si de unde l-ai luat si cat costa? ca am si eu doua zgarieturi serioase pe unul din faruri si nu stiu cum sa le remediez?

Comment

• Daca nu ma insel, se numeste Xerapol.Pretul variaza intre 40-50 de lei!! Nu stiu daca se gaseste in magazine gen carrefour/bricostore...chiar nu am idee. Pe okaziipunctro sigur gasesti!

sigpic

Comment

• ca sa citez din dsign.. Gigea.. deci daca o sa-mi pun pleoape si o sa vreau sa mi le dau jos.. stiu la cine sa vin.. cred ca ma alergi cu cuteru in jurul masini..

de domne.. meseria bratara de aur.. BRAVO!

Multa bafta la Bad-Boy-Look.. (scuze ca dau din casa)
                                REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google