) da..m-am tinut de cuvant..am dat farurile de "tiuning" jos in seara asta si mi-am tras gurile de aerisire ca la leoparzi . Intrebare..unde se baga alea? Ca ma empeiul meu am atata loc ..pot sa le bag oriunde ) ) glumesc ! iar shmirgheluiesc nene...pfff.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
..poze cu farurile.. pana la ora asta...
PS. sa mai zica niste unii ca mai am element mai naspa pe masina )Last edited by Thejock3r; 30 May 2009, 00:58.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
si pozele finale ! urmeaza sa urc farurile pe masina mai inolo..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Cum ai reusit sa dai jos ce a ramas pe far ?
Super au iesit spor in continuare
Comment
-
booon. Am procedat astfel :
- scos cu grija pleoapele
- "razuit" cum s-a putut cu cutterul - siliconul
- folosit prima data cu smirghel de 1000 si cu apa ( de mi-au sarit ochii)
- folosit apoi smirghel de 1500 cu apa ( bis )
- folosit a 3-a oara cu smirghel de 2500 si cu apa
- smirghelul l-am dat pe tot farul ptr ca era zgariat si aveam si urme de lipici de scoci pe ele si nu mai ieseau
- dupa ce le-am lasat sa se usuce si erau matuite bine am folosit o solutie ( un fel de polish ) pentru geamuri/plexiglas si prin frecare continua, apasata si cam vreo 3 min au iesit cum vedeti acum.
Azi cand am pus farurile pe masina am observat ca mi-a mai ramas nitzic silicon pe ici pe colo si am reinceput shmirgheluirea in fata blocului. La datul cu polishul ,in schimb , nu am mai avut mare rabdare si am cam dat buleala, in sensul ca inca se mai vede maruirea pe care i-am facut-o in fata blocului. Cand va fi cald si bine le voi face ca noi..promit !!!
Ca nebunul, am frecat la ele , ieri de la 17.00 pana aseara la 9 si de la 11 la 2 si ceva dimineata de aceea intr-o seara au fost gata nene Cipriene de azi erau pe masina !sigpic
Comment
-
-
Da' ai frecat domnule, ai frecat!
Si rabdare de chinez batran!
Ce sa zic, au iesit bine !
Dupa cum spuneam, experienta vine cu timpul! Acuma o sa fi "as" in ceea ce priveste "frecatul"!
Bravo si Numa' bine!
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postbooon. Am procedat astfel :
- dupa ce le-am lasat sa se usuce si erau matuite bine am folosit o solutie ( un fel de polish ) pentru geamuri/plexiglas si prin frecare continua, apasata si cam vreo 3 min au iesit cum vedeti acum.
Comment
-
ca sa citez din dsign.. Gigea.. deci daca o sa-mi pun pleoape si o sa vreau sa mi le dau jos.. stiu la cine sa vin.. cred ca ma alergi cu cuteru in jurul masini..
de domne.. meseria bratara de aur.. BRAVO!
Multa bafta la Bad-Boy-Look.. (scuze ca dau din casa)
Comment
Comment