Super tare e!maine iau si eu alea de la vopsit...si fii atent ce mi-a zis la oglinzi...ca mi le vopseste da ei nu isi asuma eventuala exfoliere a vopselei...ca cica nu prinde pe plasticu ala decat daca e noua oglinda...astea mai vechi de la silicon,ceara,invechirea plasticului nu prinde vopseaua calumea si se curata.Tu ce zici?
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
eu n-am avut probleme la mine..le am de 3 sferturi de an. S-a decojit putin unde am luat cu eu ele ba o ramura de ceva..etc etc..in rest sunt multumit!
Multums ptr aprecieri !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
sper sa-mi permiteti sa adaug un link cu ce am de vanzare... multumesc!
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Salut Cosmin!Am si eu nevoie de niste info de la tine...am dat azi farurile jos ca sa schimb ledurile din angeluri...unu era putin aburit pe interior in partea de sus...am zis ca se ia cu apa dar nu s-a luat!E matuit putin...am dat cu putin diluant slab ca am zis ca s-o mai repara dar mai rau s-a facut...ce as putea face sa repar?stiu ca tu le-ai facut pe ale tale cu o solutie gen polish...imi poti spune unde gasesc?Merci!sigpic
Comment
-
cumpara smirghel de 1500 , 2000 si 2500 ..slefuiesti bine zona aia ( si cu apa ) apoi folosesti polish Xerapol ! freci cu carpa pana nu mai poti ....sigpic
Comment
-
Arata super bine capota ...daca iese bine adica dupa vopsire ma refer cred ca o sa imi fac si eu ceva de genul ...este prea marfa.....aveam de gand de ceva vreme dar acum daca vad pe viu e altceva...felicitari Dl .CosminIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
si avand in vedere ca nu e inca in stare finala.. oups.. am stricat vreo surpriza? oricum.. tare rau badboiul cum ii zici tu
Comment
Comment