cum spunea si Victoras, bine ai venit in clubul...cracanatilor
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
eu stiu ca si numerele despartite sunt ilegale;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
salut. pun si eu o intrebare pe threadul jockerului. imi permit pentru ca l-am vazut la mine in ptm zilele astea. care ii faza cu nr departate? esti dat in consemn? arati ca ai pile sus? sau ce?Last edited by maistoru; 12 July 2009, 23:22.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Motivul ptr care mi-am schimbat numerele a fost acela ca pe cele ceve vechi erau indoite si tziganite de mine cu marker permanent( ptr ca in timp se dusese si vopseaua de pe ele) . Daca s-au putut face si departate cu atat mai bine! Consider ca tot numere sunt si nu ma simt mai presus de ceilalti.
Maistore - puteai sa-ti expui intrebarile si daca nu ne vedeam prin ptm Oricum mi-a placut ca ne-am recunoscut reciproc. Data viitoare poate si oprim martzoagele sa stam la un paharel de vorbasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
scuze de offtopic... am un amic care a avut placute deaela mai patrate...zic a avut ptr ca si-a luat-o de a un garcea...+ amenda . Nici na vrut ala sa auda de spaga...Amicul meu tot zicea ca-s facute la voi la politie...da garcea...si ce..tot ilegale sunt.
Sper sa nu patesti la fel.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
mumus...si eu stiu o faza exact asa...am vazut si la TV...chiar la ei in curtea politiei...masinile lor particulare aveau numere departate...deci daca vor sa te lucre....te lucra cum vor muschii lor ca doar nu degeaba is gabori...;)ori se iau de gume,ori de pleoape,ori de eleron,de tobe sa nu mai zic,de orice ca is parliti...asta e....riscu meseriei!ma bucur ca pana acum nu am avut asemenea probleme si sper nici sa nu amhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by mumus View Postscuze de offtopic... am un amic care a avut placute deaela mai patrate...zic a avut ptr ca si-a luat-o de a un garcea...+ amenda . Nici na vrut ala sa auda de spaga...Amicul meu tot zicea ca-s facute la voi la politie...da garcea...si ce..tot ilegale sunt.
Sper sa nu patesti la fel.
ps ptr jockeru : bun nr de imatriculare la masina de serviciu, pentru o masina care lucreaza in vanzari.Attached FilesLast edited by maistoru; 13 July 2009, 13:09.vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Ia uite , jokere ce se adunase lumea sa vada minunea..Attached FilesLast edited by Cezar; 16 July 2009, 11:52.
Comment
-
-
cosmine,nici nu stiu daca am apucat sa-ti spun si eu....a iesit supeeeerba!!!!vopseste-i si tu bara aia o data sa fie si ea pompoasa,asa de vara!apropo,da si mie un pm cu pretul manoperei pentru capota,te rog mult!bafta si muuuuulta sanatate....p.s.-nu cred ca o sa ai probleme cu "militia",am avut si eu si m-a oprit politia dar nu mi-a zis nimic de numar,era pentru altele.acu' cum ti-o fi norocul;)"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
Comment