felicitarile mele...ai o masina de nota 11
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare! capota nu era inchisa in momentul pozei - de aceea cred ca e mica diferenta ! intre timp s-a luat la bara..si anume la gaurile ptr proiectoare. M-a chinuit ceva..dar a meritat - gaurile mi-au iesit perfecte !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by alexutzu View Postnormal ca o are augustin...ca altfel n-ar mai sta bara cum tre
Daca vrea si Thejock3r,sa puna o poza ar fi super.
Oricum a iesit super.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
salut YNG. Poate te multumeste poza asta...Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Salut.Ok,multumesc.Vroiam sa vad cum e bara in partea de sus.Dar am vazut ca e intreaga.Defapt ai modificat doar capota cu "badboy"sau cum i se spune.Da e super.
Multumesc inca o data pt. poza m-am lamurit.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postsalutare! capota nu era inchisa in momentul pozei - de aceea cred ca e mica diferenta ! intre timp s-a luat la bara..si anume la gaurile ptr proiectoare. M-a chinuit ceva..dar a meritat - gaurile mi-au iesit perfecte !
Se taie perfect cu varful unui cutter cu lama tare exact pe marginea "ciupercii", fara prelucrari ulterioare...
Hai ca incepe sa arate! Cand o vopsesti?
Comment
-
ai cumva xenon in proiectoare?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
detail..asa am facut la alta bara si cand am pus proiectoarele si erau gaurile mai mari..asa ca am luat decizia sa iau din aproape in aproape.
NZN- nu am xenon in proiectoare ci niste blue vision ...
Barile se vor vopsi la culoarea masinii, asta cand vopsitorul va gasi timp si pentru mine Pana una alta ma documentez cum se da bara spate jos )sigpic
Comment
Comment