Felicitari a iesit splendid
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
shit that shit wtf ya yo playmo ) ms ptr apreciere...
@dan.moraru - in primaf aza grila a fost vopsita la culoarea caroseriei!u mi-a placut deloc !
In alta ordine de idei doresc sa ac cu negru mat partea din josul grilei , cam cum e in poza. E o idee buna ?Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
.....bravos.....
de-aia n-ai venit la Sibiu...ca n-a fost gata ...asa-i?
Foarte misto....da-i cu negru mat acolo ca-i tentant!
Comment
-
Negru lucios, nu mat ca masina nu este mata, luceste;)!
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostFrumos..............dar ..............aici se vede unde ai gresit, ai ales mana de lucru + vopsea ieftina si regreti, vezi eu nu am ales ieftineala nici o data si poate de aceea tu nu crezi la ce costuri am ajuns eu pana acum.
Bafta in continuare!!!
Sper sa-ti treaca supararea.
Bafta!!!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
lol. Nu Fast, in general nu dau curs si nu-mi place sa reincep discutii pe care le consider stinse !
1. eu nu ma supar pe forumisti .
2. vopseaua este cea originala , cumparata de mine. Problema nu e la ea ci cum a fost data . Nici eu, nici tu , nici nimeni care nu are cunostinte la services-uri nu are de unde sa stie cat de bine vopseste Gigel. Poti da milioane de lei si treaba sa iasa mai slab cum mi-a iesit mie... Eu macar am recunoscut ca lucrarea nu s-a ridicat la pretentiile mele. O sa o refac cu siguranta.
3. Ti-am citit parerea si ti-am respectat-o si nu sunt suparacios din fire....
Numai bine tuturorsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Salutare! Foarte frumos si cu gust facute modificarile! Am si eu o sugestie pentru a da continuitate la partea din fata sa vopsesti acele capace de plastic pe care le-am incercuit in poza!Stima si sper ca nu te supar cu idea mea!Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postlol. Nu Fast, in general nu dau curs si nu-mi place sa reincep discutii pe care le consider stinse !
1. eu nu ma supar pe forumisti .
2. vopseaua este cea originala , cumparata de mine. Problema nu e la ea ci cum a fost data . Nici eu, nici tu , nici nimeni care nu are cunostinte la services-uri nu are de unde sa stie cat de bine vopseste Gigel. Poti da milioane de lei si treaba sa iasa mai slab cum mi-a iesit mie... Eu macar am recunoscut ca lucrarea nu s-a ridicat la pretentiile mele. O sa o refac cu siguranta.
3. Ti-am citit parerea si ti-am respectat-o si nu sunt suparacios din fire....
Numai bine tuturor
Bafta!!!!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Frumos, de apreciat cat suflet ai pus in masina asta acum sa nu plangi dar i ar sta bine cu "... butelia de GPL nichelata si pe care sa scrie NOS" cum spunea colegu ) Asfalt curat si grija de ea.
P.S: arata intradevar frumos botul cu partea de jos neagra, este o chestie care ma gandeam sa o fac eu pe PH2 dar numai ca la mine nu prea se potriveste cu zambetul .Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
Comment