My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Haidi bre...ca nu e decat un telescop
    @franc - am inteles ce zici si e exact asa...Se ridica usor...si se blocheaza in capat si...se lasa cum trebuie . Nu stiu cand voi mai aparea pe acolo - cred ca atunci cand se va mai inmuia frigul sa fac o baie in Dunare
    @ Anonim - ce sa-i faci...se gaseste mereu ce sa-i mai faci..
    @Eu4yas - nu e cine stie ce..dar e mai util..mai placut ochiului...enfin
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ce telescop ai folosit?si cati bani?bafta
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Salut,

Nu stiu de pe ce masina este insa as putea sa-i trag o masuratoare ! pretul variaza intre 5 si 20 ron ..
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• chiar te rog daca poti sa-l masori umpic...ms si spor in continuare
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
            @flavio - multumesc pentru aprecieri. Din pacate nu stiu sa dau prea multe detalii referitoare la grila. stiu ca a folosit fibra de sticla. Bara am lasat-o acolo..si a luat-o facuta!
            @cosmin - stai linistit..nu ma supar asa usor Mersi ca ai urmarit evolutia masinii si sper s-o aci si de acum incolo

Azi i-am activat computerul de bord + consumul instant! Multumesc pe aceasta cale lui SanduGolanu
            Te rog o clarificare! Sa inteleg ca am consumul instant in CB, doar ca nu este activat?

Comment

• Benficiez de alt bord ( ace prestige, inele cromate in jurul cadranelor , leduri schimbate...etc etc printre care are si cb activat) Nu mi-a trebuit decat maneta cu "boton" si legaturile aferente!
              Ptr versiunile care nu au din fabrica cb , exista un kit..care se instaleaza .

Sper ca m-ai inteles...
              sigpic

Comment

• Consumul instant il au 100% bordurile din 2004 si 2005 ( versiunea fara CB activat este 6001, cea cu CB activat 6002 ). Cred ca si bordurile din prima jumatate a lui 2006 au consumul instant.

Comment

• sigur si cele din prima parte a lui 2006, eu am full si am si instantul.
                  sigpic
                  The MVP

Comment

• faina masinuta am si eu o intrebare cat a fost bad boy
                    vopsitorie preturi bune

Comment

• Frumoasa masina .. chestia e ca nu am rabdare sa citesc toate posturile de aici .. asa ca te intreb unde ai modificat sau facut capota .. si restul de lucrari .. si un site sau un numar de telfon al celor care ti-au modificat masina .. plzzz .. oricum a iesit bomba !

Comment

• cat te-a costat vopsitul pieselor negre de caroserie? ( manere usi, oglinzi si benzile acelea negre de la bari)? pt mihaitzamcv capota se face la un tinichigiu...dar cauta si tu unu priceput!

Comment

• salut.e superba masina ta.ai putea sa-mi zici si mie cum ai prins amortizorul de la capota,jos langa baterie?sau daca poti sa faci niste poze mai de aproape,exact la locul cu pricina...ar fi super.mersi
                          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Esti unicat omule!...pentru cateva zile. Faci modificari indraznete intotdeauna si ai ajuns la un nivel de invidiat cu masina. Sa te bucuri de fiecare secunda petrecuta la volanul ei!
                            MiNnRuZ

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                              Multumesc tuturor!..Am mai surubait pe la cazan....am montat telescop ptr capota
                              Doua intrebari si o rugaminte
                              Am vazut ca ai dat jos acea tija de sustinere a capotei (cea din fabrica)...nu o mai putei folosi?Adica nu mai avea loc in locasul eu din caroserie?
                              Cand ai timp bagi niste poze mai detaliate cu prinderile telescopului?
                              Multumesc.
                              sigpic

Comment

• Multumesc baieti ) Cosmin _ruz mare dreptate ai cu unicatul ( ptr cateva zile). Inca de cand m-am hotarat sa elimin toate elementele de kitch/comune de pe masina am zis sa fac la exterior ceva cat mai simplu . ..rar..etc. Se pare ca mi-a iesit, dar pentru scurt timp, ca apoi am inceput sa fiu copiat. Vad cu 2 fetze acest lucru : cu bucurie ptr ca am avut idei bune si cu tristete ca am dat idei si altora !
                                Modificarile la exterior au fost facute la ghettotuning ( dati search pe goagal ptr date de contact si pentru preturi )
                                @shaker - vopsitul elementelor m-a costat undeva la 400 ron
                                @theo - ptr prinderea telescopului am improvizat un sistem prins in tabla din fata bateriei
                                @cosmin_ruz- multumesc pentru aprecieri.
                                @valeriu - am da-o jos pentru a face loc capatului de telescop si-n plus nu se mai putea folosi ptr ca distanta de deschidere intre sistemul vechi si cel nou difera!

@all- Dupa cum v-am zis , am luat pauza cu modificarile (majore) pe anul acesta. Daca totul va fi in ordine, va promit ptr la anul cateva modificari , sper, frumoase si unicat
                                Last edited by Thejock3r; 12 November 2009, 17:52.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google