Suntem convinsi ca asa va fi eu unul astept cu mare interes modificarile de anul viitor
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
joker,cum ai prelungit grila la masina??da-mi si mie cateva detalii te rog frumos,ca sunt interesat....
P.S:mi-au furat emblema si daca o pun risc sa raman din nou fara ea..asa ca nu ma mai riscAttached FilesLast edited by marius-MSY; 28 November 2009, 20:07.sigpic
Comment
-
Salut Marius ,
Grila mi-a facut-o cineva dar din cate am auzit a taiat emblema..si cu chit de fibra a prelungit grila. Nu stiu exact procedeul deoarece nu am stat langa, in timpul operatiunii.
Postez niste prim-planuri de la intalnirea de azi :Attached Files- Picture 065.jpg (1.01 MB, 509 views)
- Picture 067.jpg (851.3 KB, 486 views)
- Picture 078.jpg (921.3 KB, 454 views)
- Picture 104.jpg (1.01 MB, 410 views)
- Picture 106.jpg (1.02 MB, 254 views)
- Picture 107.jpg (946.1 KB, 192 views)
- Picture 108.jpg (568.3 KB, 179 views)
- Picture 109.jpg (696.4 KB, 195 views)
- Picture 110.jpg (1.04 MB, 227 views)
- Picture 111.jpg (1.04 MB, 230 views)
- Picture 094.jpg (1.06 MB, 238 views)
- Picture 073.jpg (800.0 KB, 266 views)
- Picture 099.jpg (1.02 MB, 298 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
sa traiesti nea pozasu...asa...mai baga acolo o poza ,doua..ca nu prea ai deloc....sa traiesti nenea esti mare om...bafta....sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Post@flavio - multumesc pentru aprecieri. Din pacate nu stiu sa dau prea multe detalii referitoare la grila. stiu ca a folosit fibra de sticla. Bara am lasat-o acolo..si a luat-o facuta!
@cosmin - stai linistit..nu ma supar asa usor Mersi ca ai urmarit evolutia masinii si sper s-o aci si de acum incolo
Azi i-am activat computerul de bord + consumul instant! Multumesc pe aceasta cale lui SanduGolanusigpic
Comment
-
@keket : http://www.loganclub.ro/forum/modifi...ivare+computer
acest link cu siguranta te va ajuta! Ca idee, se inlocuieste un chip si se trag niste fire. Odata cu cumpararea pachetului vei primi si cum se va monta.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Multumesc Cristi ! parca imi aduc si eu aminte de acel Cielo bine intretinut ;)
COx, pragurile le voi monta abia la primavara cand sper sa reintre in lucru masina ! Si eu astept multe de la anul care vine. Sper sa mi se indeplineasca......sigpic
Comment
-
Peste iarna se tace si se coace pentru la anul...asa-i Cosmine?
Bafta si spor!!!
Comment
-
Lasa cosmine, ca stiu prin ce treci.....si eu sunt la fel!
Daca o sa castig la 6/49 , te rezolv mai repede
Comment
Comment