My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci pana acum a iesit super bine am vazut-o life sper ca si vopsita o sa se vada la fel de bine.

Cel mai mult imi plac barile si pragurile.
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Foarte frumoasa Cosmin, sper ca si culoarea sa fie pe masura. Cu tipsul acela ce vei face? Parca nu sta prea bine acolo, ar merge un tips mai maricel si rotund uniform daca tot nu vrei o toba sport.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• super arata.asteptam nerabdatori culoarea
        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• Super bine arata, astept sa o vad in faza finala, vopsita si tototot
          Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31

Comment

• Am trecut si eu azi dimineata "din greseala" pe langa ea, domnilor nu-mi mai venea sa plec . Ai facut o treaba foarte faina, masina e brici si arata super super super!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• cosmine, iti dau io un tips mai gros.dai tu o bere

Comment

• faci o treaba minunata cosmine, arata bine fara bandouri, imi palce
                felicitari si spor la treaba in continuare
                abia astept sa vad produsul final, tare sunt curios de culoare

Comment

• Multumesc baieti ! AM avut si eu emotii cand am pus aseara prima data barile pe ea. sincer nu este o modificare majora dar se observa si asta e lucrul pe care l-am dorit inca de la inceput.
                  Tipsul il voi schimba cu unul rotund ( m-am uitat YNP la al tau dar ar merge perfect rotund la mine, nu forma pe care o ai tu. Multumesc oricum pentru intentie ! )
                  Sper ca in weekend sa gasesc caldura afara care sa-mi permita sa fac ultimele mici modificari inainte de a intra la culoare.
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ce bine arata cu barele ...si fara baghete (am vazut-o azi ) ...bafta la modificari ! Numai Bine
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• da...logan mai urat ca asta nici nu am vazut.mai e si unic.

Comment

• pune repede prelata pe ea, ca era sa lovesc un tramvai azi, belind ochii dupa frumusete
                        Attached Files

Comment

• Arata super tare, un tuning discret dar care te face sa iti rupi gatul uitandu-te dupa masina. I-ar sta foarte bine chiar asa, culoarea alba.
                          Bafta in continuare!
                          sigpic

Comment

• wow....cat de frumos arata cu barile puse

Comment

• `chiar si cu capace e frumoasa ) ( fiecare cioara isi lauda puiul ). Ce e drept e ca va invidiez. voi mi-ati vazut masina pe zi..eu n-am reusit. ( azi dimineata am plecat cu noaptea in cap... )
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cand ii pui jantele ? ...prea bine arata ...bafta in continuare!
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google