va trebui sa-i dau culoarea..apoi o programare la rar...apoi ITP care-mi expira acum..si apoi o voi incalta sper ca sa-i fac rost si de caucioace ca-s rupt in fund....
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Cosmine.......vezi ce faci.....!
Poate mai strig draq pe la ferestre dupa tine (sa ma /ne stie o statiune intreaga)!!!
La Brasov, sa fi prezent din start!!! Cu noua masina!
Comment
-
jokere...daca iei jos semnalizarile de pe aripi...si nu le bagi in oglinzi...fa operatiunea asta dupa RAR si ITP...altfel nu le iei ( RAR-ul si ITP-ul )
e obligatoriu sa le ai ori in aripi ori in oglinzi... trust me
asta daca nu ai pe cineva p-acolo
stii ca eu am pozitia in far, cu leduri de la dsign, la ITP m-a pus sa bag pozitia in locul ei cu 2 becuri chioare, cat am stat acolo la ei la probe, pentru ca in baza lor de date scria ca la PH1 ca al nostru, pozitia e in locul ei original, desi i-am zis ca la PH2 e in far, si a zis ca sa le bag la locul lor cat e masina la ei sa nu vina un control si sa vada ca nu-s la locul lor, dupa ce ies de la ei cica treaba mea unde bag pozitiaLast edited by bolo; 6 February 2010, 13:39.Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
voi ori azi ati vazut ce am lucrat eu ??!! pfoaii! Pe scurt! azi am anulat semnalizarile si antena acum sper ca sa nu mi intample la rar una-alta ca la itp nu e problem
Ms unzomby...am vazut-o...dar nu am fost atent la semnalizari..
Azi oricum am pus in practica cele spuse mai sus si inca ceva Poze nu am momentan cu ce am facut , dar va voi posta poze cu masina , ziua !Attached Files- IMG_9511.jpg (955.5 KB, 252 views)
- IMG_9512.jpg (915.3 KB, 245 views)
- IMG_9513.jpg (1.02 MB, 240 views)
- IMG_9514.jpg (726.5 KB, 206 views)
- IMG_9515.jpg (921.4 KB, 206 views)
- IMG_9516.jpg (919.8 KB, 126 views)
- IMG_9517.jpg (751.9 KB, 112 views)
- IMG_9518.jpg (952.3 KB, 97 views)
- IMG_9519.jpg (903.7 KB, 106 views)
- IMG_9520.jpg (814.0 KB, 97 views)
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment