Frumos lucrat da foarte bine imi place bafta in continuare!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce culoare? Ce culoare? Cand ai de gand sa ne spui?
PS: pot sa ghicesc? gri mat, cred ca i'ar sta superAttached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Superba masinuta ta, facuta cu mult gust. Si eu zic ca i-ar sta bine cu un maro mat . Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
nu vreau sa te superi pe mine ca ma bag in discutie(iti urmaresc de mult timp progresele pe masina ta)as vrea sa iti dau un sfat in privinta culori...daca vei alege o culoara inchisa rau detaliiile masinii ,modificarile aduse pe masina se vor observa mai greu cel putin asta este parerea mea...in rest multa sanatate ca pe frigul asta sa iesi afara asta iti trebuie cel mai mult ...bafta
Comment
-
nu vreau sa va dezamagesc si nici eu n-as vrea sa fiu dezamagit de alegerea mea. Culoarea va fi mata , unicat in Romania( am zis cu cateva pagini in urma, cred) si va fi si inchisa... Deschisa tot am avut ....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
lasa bre ca si altii se joaca cu mintea mea )) nu va mai credeti defavorizati..... si asa am emotii cu culoarea ca nu stiu cum va iesi ce va iesi daca e cea la care ma gandesc..., daca e mai frumoasa daca e mai nasoala. Ce sa-i faci. sunt obisnuit sa fiu cobai...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
oricum va iesi - tot va fi frumoasa- totu tine in principal de cel care o vopseste- si in al doilea rand totu e sa-ti placa tie! - ca intotdeauna sunt carcotasi care sa zica ca mai bine era invers ca nustiu ce...
Comment
Comment