If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Masina se va colanta ! culoarea in sf mi-a ajuns dupa 3 sapt si...chiar imi place ( m-am mai linistit). Acum s-o vad pe masina si pot dormi toata noaptea
@ynp - dupa aceasta actiune ,voi lua o pauza bine meritata...
@Eu4yas + keket - multumesc baieti !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
du-te baaa.....cine stie la ce masina ai facut poza....asta nu-i masina ta...:P
mancaias spoileru ei de pe fata ce bine arata
ft frumos a iesit nenea felicitari pt culoarea aleasa....
visiniu mat...chiar nu am mai vazut...dar arata super bine masina imbracata in culoarea asta...felicitari inca o data si abea ast s-o vad la BV...
pune-i folia pe geamuri,jantele si griji de ea!
oleeee visinieee ca a mea...numa ca e mataa
gata acum sunt 100% hotarat: cea mai masina frumoasa de pe forum
frumoasa nenea jokeree, superba culoarea...m-ai pus pe ganduri
Last edited by geo_ultras; 18 February 2010, 21:57.
hmm......o idee buna de la dsign cu folia rosiatica...am vazut pe masini folie albastra,si da ft bine...si la tine cum e masina visinie,folie pe geamuri rosie....a-r arata bine...dar si cu negru si stalpii negri a-r da bineacuma vezi tu...baftaa!
Multumesc baieti! La exterior nu voi mai face nici o combinatie de culori gen ( plafon alta culoare, stalpi..masca..bara ). va ramane intr-o singura culoare! analizez posibilitatea de a schimba culoare putin la acel difuzor ( ceva gen carbon) dar nu sunt inca sigur. Imi place asa cum e..
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment