Oau ,arata intr-un mare fel! Felicitari si multa bafta ,masina arata bestial si astepam sa o vedem cu toate pe ea! Frumos!!!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Bellissima!! Masina arata intr-un mare fel, am avut ocazia sa o vad aseara live si va zic ca a meritat fiecare banut cheltuit pe colant. Felicitarile mele, arata foarte foarte bine, abia astept sa o vad si pe zi!!
P.S.: Scuze inca odata ca te-am retinut aseara...
Comment
-
Multumesc baietiii !masina a fost la RAR , are un nou talon ( cu alta culoare in el) si a primit azi si folie autorizata!
Poze , cand voi avea timp! Maine sper sa trec ITP=ulsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
breeeeeeee ce bine arata, sper sa ajung la brasov sa o vad live.
bravo si hai cu jantele pe ea ca s-a dus zapada
Comment
-
Originally posted by dsign View PostAcum as merge pe foile rosiatica, Llumar.
Mii de draci, si parca zisesei ceva odata, demult, dar am uitat repede.
Oricum, nu esti unic, K si BBB au fost inaintea ta
Oricum e SEX masina
L.E.: Acuma nu stiu daca Cosmin citeste gandurile, dar culmea, asta e culoarea la care eu tot visam de un an si ceva - doi, de cand am vazut prima data WLW-ul negru mat :P si tot in visul meu exista si badboy-ul si grila, bara fata e putin diferita de a lui ... deci sunt super ofticat pe elLast edited by SilviuB; 19 February 2010, 23:27.
Comment
-
jockere, frumoasa dom'le ce sa mai ... culoarea hmm .... dar kitul imi place
cred ca era mai frumoasa cu un gri cameleon ... cum e un CD cand il intorci
dar acum gusturile nu se discuta ... e bun si mat!
Mult noroc in continuare!
Comment
-
Ma doare fruncea, de la palma! Ce facusi bre jockere, te-ai dat pe plastice!?
Sunt de acord ca ar merge difuzorul de pe bara spate facut negru, acum e prea monocrom spatele. Ai putea sa faci si partea din jurul proiectoarelor tot neagra, ar arata mai agesiv asa zic eu.
In orice caz, jos plaria din partea mea si da-mi voie sa te felicit ca tii stindardul clublui la modificari estetice!sigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
Comment