My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• multumesc baieti ! si maine masina va fi la show.. Nu aspir la premii..sunt multe loganuri prezente , mult peste a mea! Important este ca am ajuns acolo....
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cum ma sunt peste a ta ? :-w ... ti-am zis ca KYS atrage toate privirile...restu le stie lumea ...tu nu ai nici o pitzi langa masina ? ) sau lor le place numa bmw si mertz

Comment

• una dintre cele mai frumoase masini... felicitari pentru munca depusa la masina si pentru unde ai ajuns cu ea ...

apropo pe la bloc mai laso si tu fara prelata ca mereu cand trec pe acolo vad doar putin din bara spate si numarul de inmatriculare....
        Last edited by Florin177; 13 March 2010, 23:36. Reason: Automerged Doublepost
        http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

• cinste tie kis ule ,ai o masina marfa rau de tot, cred ca iti plesneste inima de bucurie la atatea cuvinte de lauda din partea tuturor! tine-o tot asa.vin maaine sa o vad si eu poate o sa stam de vorba.

Comment

• Prezant azi sa iti vad si eu bijuteria ...nota 10 K Y S
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Bravo Cosmine ! Daca stiam din timp iti ''cumparam'' o pitzipoanca,macar pentru duminica ,dar masina nu are nevoie de pitzipoance,atrage priviri si asa.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• cateva poze de pe alte siteuri.
                PS. sunt multumit ca mi s-a recunoscut munca..banii...timpul.. investit in masina!
                Attached Files
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Frumoase rau pozele dud..in special cele cu micuta..parca am vazut una..nu mai stiu...cand o mergea pe capota...
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• Felicitari Cosmine !!!!! Eu consider ca asta e doar inceputul..si la cum te stiu eu pe tine sunt convins de lucrul asta )

Comment

• Frumos !!! Bafta, la mai multe modificari man !!! :-)
                      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Felicitari si cat mai multe participari incununate de succesuri! ;)

Uite una si de la mine...
                        Attached Files
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• kys superba masina. cu pozele astea am un nou background :P ....... ce pot sa zic nu am putut sa trec sa o vad live dar din poze e minunata. astept sa imi fac si eu niste angels-uri cum ai tu.
                          pana la urma masina o folosesti zi de zi sau doar expozitii ?
                          From Miami 2 Ibiza
                          Voucher
                          http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Nu am fost eu atent sau doar la masina ta era scris ''LoganClub'' ? Se poza lumea cu KIS-ul mai ceva ca si cu Porsche-ul Megatron,semn ca masina a atras multe priviri.
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• ce gagici frate pe masina a-ti vazut-o pe aia mica,ca face cat 10 din alea de 20 ani ,asta mica rade cu suflet si din suflet,alea radeau pe lovele
                              bv cosmine super misto ti-a iesit masina esti tare dud,da blonda cine e blonda
                              stima si respect din partea mea pt tine !!!
                              sigpic
                              Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                              pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google