multumesc baieti ! si maine masina va fi la show.. Nu aspir la premii..sunt multe loganuri prezente , mult peste a mea! Important este ca am ajuns acolo....
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
una dintre cele mai frumoase masini... felicitari pentru munca depusa la masina si pentru unde ai ajuns cu ea ...
apropo pe la bloc mai laso si tu fara prelata ca mereu cand trec pe acolo vad doar putin din bara spate si numarul de inmatriculare....
Comment
-
Prezant azi sa iti vad si eu bijuteria ...nota 10 K Y S
Comment
-
cateva poze de pe alte siteuri.
PS. sunt multumit ca mi s-a recunoscut munca..banii...timpul.. investit in masina!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Frumoase rau pozele dud..in special cele cu micuta..parca am vazut una..nu mai stiu...cand o mergea pe capota...sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
4 Tuning Days. Sa iti traiasa fetita 1000 de ani
Comment
-
Felicitari si cat mai multe participari incununate de succesuri! ;)
Uite una si de la mine...Attached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
kys superba masina. cu pozele astea am un nou background :P ....... ce pot sa zic nu am putut sa trec sa o vad live dar din poze e minunata. astept sa imi fac si eu niste angels-uri cum ai tu.
pana la urma masina o folosesti zi de zi sau doar expozitii ?
Comment
-
ce gagici frate pe masina a-ti vazut-o pe aia mica,ca face cat 10 din alea de 20 ani ,asta mica rade cu suflet si din suflet,alea radeau pe lovele
bv cosmine super misto ti-a iesit masina esti tare dud,da blonda cine e blonda
stima si respect din partea mea pt tine !!!sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
Comment