siiii felicitarile mele pentru dragostea investita in masina. rezultatul vorbeste de la sine. jantele arata bestial pe masina ta, inainte nu-mi placeau bravo
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
lasa-ma ca m-au secat la inima,m-au acrit cu inaltimea "bmw-ului X6" din dotare....cica pot sa bag si capul intre roata si aripa iar eu4yas poate sta in picioare pe cauciuc si cu mainile ridicate si tot nu atinge "aripa" aia
sa ma ierte nenea jokeru' pentru offtopic,dar nu m-am putut abtine!Last edited by PCH; 4 October 2010, 13:59.
Comment
-
lasati-l mah pe PCH in pace : macar UNUL din club ( filiala Bucuresti ) sa poate merge cu masina pe unde vrea fizicul lui ))
PS. ce cauciucuri inalte are fata de talpicele mele )
@ renault - imi pare bine de cunostinta si pacat ca am stat atat de putin de vb...poate alta data !
@macs - intotdeauna apreciez sinceritatea si parerile bazate pe ceva fondat. Ma crezi ca foarte multi colegi din club / prieteni din alte parti au strambat din nas cand le-au vazut in poze iar in realitate si-au mai schimbat din pareri ? So...multumesc !
@sosorynel - scz..acum am dat mai in spate.... mersi !
@ciomule - tu ai scris mah cuvintele astea frumoase?? ms ms
@PCH - esti dinamovist?? ) ai citit cancan-ul de azi ??sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Da nenea SDP ! Sper sa mai gasesc cauciuce cu talon dinasta...in caz contrar merg pe 225/35/18 . Asta e ! se va mai intalta putin mnai mult...
Ma bucur nespus ca am gasit pe cineva care imi poate reconditiona setul de jante + revopsire cromata. La primavara vor fi K NOI !
L-a pus naiba pe Skandal sa-mi reaminteasca de melodie..si uite ce-a iesit )
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment