Originally posted by Thejock3r
View Post
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by tiesto_music View PostNu am vrut sa vorbesc rautacios,doar am exprimat o parere(opinie)...
Masina este foarte OK in ansamblu,eu am vrut sa iti zic doar ceea ce consider eu + si -
Scuze ca nu am remarcat si lucrurile mentionate d u... la +
Ai muncit mult de la inceput cu loganu gri,este de apreciat.
Bafta pe mai departe,salut.
jokero, hai cu vopseaua ... ca o sa fie ...
ps. cand te-ai uitat ultima oara la pozele de pe prima pagina? )Last edited by DeLuXe; 23 November 2010, 14:29.sigpicMy ride
Comment
-
tiesto - nici eu nu am zis cu rautate, stai linsitit. Am vrut totusi sa ma asigur ca ai vazut toate modificarile si ma bucur ca le-ai notat cu (+)
Culoarea este posibil sa ramana aceeasi ( visiniu mat ), oricum va fi.. culoare mata va ramane.
@geo - cand masina e cu rotile drepte , imi intra cauciucul sub aripa cam 1 cm. Cand virez,se ridica nitel permitand rotii sa iasa (nu stiu daca ma exprim bine cand zic "ridicat masina" dar sper sa intelegeti) . La partea cu vopseaua..nu stiu ce ai vrut sa zicisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
aaaaaaaam inteles
Update : Oglinzi Prestige ( electrice + incalzite ) + boton cu multumiri lui Florin_DNFAttached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment