din volumul " ori suntem clean ori nu mai suntem ! " eu propun sa o faci clean si la interior , astfel , dupa modificare o sa stai " ca pe plaja " ! glumesc evident ! badboy-ul e maxim ... am o bala in coltul gurii ! succes
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
) da..multi mi-au dat idei dinastea ! Sa vedem daca le voi pune in practica :P
CU parere de rau va anunt ca mi-au picat si celelalte manere dar si incuietorile
Priviti grozavia...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Haide bre ca nu e chiar asa Cum zicea, un ilustru om si-un guru in tuning , ca n-am avut bani nici macar de cel mai ieftin kit , am zis sa scot cateva elemente sa am ce vinde
@iamagi - se simte de la Bucuresti invidia ) ( glumesc)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
nenea kys o sa faca uitat GGD-ul ?
Comment
-
Uitat??? Nu, in nici un caz! GGD a fost si va fi o legenda frumoasa iar pentru proprietari ca Dany , care au lucrat f ff mult la masinuta lor voi avea intotdeauna respect. Omul nu s-a multumit sa tranteasca un kit pe masina si gata : e "da" expozitie si a facut si cateva lucruri "nebunesti" pentru vremea aia..
Eu doresc doar sa-mi fac masina in limita ideilor din acest moment si in limita posibilitatilor financiare. Daca produsul finit va fi ok , voi fi foarte multumit!
Sa auzim de bine !sigpic
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostHaide bre ca nu e chiar asa Cum zicea, un ilustru om si-un guru in tuning , ca n-am avut bani nici macar de cel mai ieftin kit , am zis sa scot cateva elemente sa am ce vinde
@iamagi - se simte de la Bucuresti invidia ) ( glumesc)
Comment
Comment