If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Va mai aduceti minte de cheia mea de "haudi" ?? Acum apas un boton - hatz sare usa stanga , apas alt boton - hatz sare usa dreapta , mai apas un boton - hatz se ridica portbagajul. Pentru cazuri majore o sa montez pe dinafara un ciocanel...ca in poza atasata )
MIU-le - fac cu DRAG )
eu ma gandesc...oare cum ti-or mai sparge astia masina:-?pffffff....
doamne fereste de asa ceva...mai si glumim
acu e super,nu mai tre sa stai cu gandu..."oare mi-am inchis masina"?
Va mai aduceti minte de cheia mea de "haudi" ?? Acum apas un boton - hatz sare usa stanga , apas alt boton - hatz sare usa dreapta , mai apas un boton - hatz se ridica portbagajul. Pentru cazuri majore o sa montez pe dinafara un ciocanel...ca in poza atasata )
MIU-le - fac cu DRAG )
acu e super,nu mai tre sa stai cu gandu..."oare mi-am inchis masina"?[/QUOTE]
O sa fie departe de mine gandul " oare mi-am inchis masina" ..dar va fi foarte aproape gandul ca dupa ce am inchis masina sa zic : " oare am cheile la mine"? ))
ALex - il fac...fara coada )
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
MIU-le - fac cu DRAG )
si usile din spate cum le deschizi? din interior?
foarte tare proiectul
foloseste ciocanul de mai sus, ce crezi ca poate sa mai faca, acum lasand gluma la o parte, bravo nenea, tare proiectul, acum ai grija cu montarea deschiderii sa nu te lase, daca e posibil pune 2 actuatoare macar pe o usa, pentru siguranta
domnu, asa ca sa mai postez si eu la tine :P
ia gandeste-te si la un "backup" pentru usile exclusiv "electrice"...ia o baterie de scuter, d-aia mica, si mai fa un circuit cel putin la usa de la sofer de la ea, cu o telecomanda separata sau un buton ascuns ;), ca in cazul, doamne fereste, in care nu mai ai baterie sau nu mai merge alarma aia smechera, sa poti intra in masina.
stii ca ideile mele is bune
in rest, toate bune cu proiectul in continuare
eu deja renunt la ideea de a-mi modifica masina pentru ca voi auzi vorbe ca m-am inspirat de aici .
sunt foarte invidios pe tine !
acum 2 saptamani imi modificam pozele cum vreau sa o fac pe viitor... si acum vad ca cineva pe forum a pus in practica ideea mea
in afara de badboy si bara fata.. e cam ce vreau eu . ce sa zic... e super.. :|
Si care-i problema daca o faci si dumneata la fel?
Crezi ca tine cineva scorul? Conteaza cine a fost primul?
In mintea unui om destept, initiatorul conteaza mai putin, curentul mai mult.
Vb de fapte, nu de oameni.
Asta ca sa nu mai zicem ca nu e vorba de crearea unui noi KIT aici ca sa zica lumea ca ai copiat. Pur si simplu tot ce s-a facut e acoperirea / desfintarea anumitor elemente care confera masinii un look mai elegant.
Si in final tot ce conteaza e sa-ti placa tie, toti care comenteaza lucuri de genu "a copiat" si etc. sunt cei care "cand nu ajung la struguri, spun ca sunt acrii".
Astept rezultatul final ... Imi place foarte mult ce vad, look elegant, discret ... Felicitari
Domnule creator de arta,tin sa te anunt din pacate pentru tine ca, colegulu nostru are ideea asta in cap de vara trecuta.
PS: Daca tot esti suparat fa o vizita la OSIM
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment