A fost frumoasa si o sa ajunga si mai frumoasa,e gata pana la intalnirea de la BV. s-au pana in vara la cea de la B.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Cred ca va fi gata prin aprilie... cam greu se misca baietii
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostVindem kit la kg! Si adunat de pe o masina care candva era frumoasa! 2 lei/kg, dar vi-l culegeti singuri de pe caroserie ))Originally posted by iamagi View PostHaha ! O vinde pe pieseOriginally posted by iamagi View PostCat ai dat mita sa ajungi pe site? Stii ca exista si DNA, nu?Originally posted by iamagi View PostMama ce urata e! Mai ales rosie!!! Ce naiba iti bati joc de masina chiar asa?Originally posted by iamagi View PostVinde-o ma!Originally posted by iamagi View Postwaaaa... eu invidios ma? pe colantu decolantat? tu nu vezi ce scrii maOriginally posted by iamagi View PostScoate ma si farurile
Da' ce zic eu, scoate toata masina sa fie clean )
Masina nu va fi gata pentru regionala si stiam acest lucru inca de la inceput. Baietii se misca foarte repede avand in vedere cata munca este la ea si faptul ca intre timp s-au mutat si cu services-ul!
Atata timp cat capota o acoperea, am anulat-o pentru a putea sa folosesc clema de siguranta!
alte poze...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
sper ca nu va suparati ca va mai pun poze, insa astazi s-a finalizat capota de finisat si ambele bari. Mai sunt usile...si inca cateva chestii si se poate baga la fuller!
poze si cu surioara de suferinta ...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nu ne suparam....sper ca spoilarul fata sa fie de efect cand o sa fie gata toata masina...nu prea sunt increzator dar ramane de vazut ....
Comment
-
@cat - am vazut ca inca de la inceput nu ai fost prea incantat de decizia mea de a astupa proiectoarele insa vreau sa-ti aduc la cunostinta faptul ca pentru lumina mi-am luat deja kit de lupe de 55w care isi fac foarte bine treaba In plus m, proiectoarele le foloseam doar pe vreme de ceata...corect? ehh..masina mea nu sh cand va mai merge atat de mult pe ceata si ca sa-ti raspund la itnrebare , nu voi mai pune nimic in locul lor : beculete, leduri , stroboscoape KYS-ul se poarta clean
Marius - mie unul imi place! chiar nu pot sa impac pe toata lumea si sincer o fac doar dupa gustul meusigpic
Comment
Comment