If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
si dai la coloristica.
Ba chiar poti afla de acolo si formula completa pt prepararea mix-ului
Multumesc mult! de mare ajutor acel site . Oricum, culoarea folosita ptr masina va fi Standox !
@detail - arata bine culoarea. Cred c-o s-o dau si pe asta sa faca un test de culoare.
@ Cristi - ieri am ajuns la paletar , si mi-au facut ochii in cap ca la papusele Muppets : am ales nuantele , dar nu stiu in ce masura o sa pot decide ce nuanta de rosu e mai frumoasa pe Logan , avand in vedere ca ma uit la o bucata de hartie de 10 cm x 7 cm .
Sa speram ca alegerea pe care o voi lua va fi si cea mai buna.
In mod cert , doresc o culoare putin mai inchisa decat cea avuta !
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Orice culoare o avea masina va fi super, asteptam masina vopsita! Daca vrei sa vezi masina de pe bucatica de 10x7 la cea reala ... uitate fix la culoare, inchide ochii si deschidei imediat cu ochii la masina, la mine a tinut mai demult
in gluma: o masina de "shou" merita si piele pe jante!
standox este o vopsea de toata calitatea asta o stiu si merita fiecare banut!
vezi ca sunt cel putin 5 palete de culori "aparent" identice pentru rosu (asta aveam eu in 2004)!
normal in ziua de azi daca vopsesti cu standox paleta de culori se poate oferi la "marime mai mare (sa si faca clientul idee)"! asta e doar o parere!
inca o data succes! si alege cel mai bine!!!
poate ca o nuanta spre visiniu mai ales ca o sa fie mat o sa de-a bine.
sincer eu nu am crezut in culoarea pe care o am pe masina dar am avut un prieten mai nebun care a insistat si pana la urma am cedat iar acum sunt mandru de ea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment