mai bine o pensula de vopsea insonorizanta, sa se auda boxele mai bine. aa, da, si multa vatelina din-aia in usi!
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
pune aluband un sul de 30X1000 cm 160lei... iti ajunge pentru plafon si podea...
eu am in usi si e diferenta mare in masina se aude muzica de rupe si afara deabia se aude... plus ca se aude mai profund...
eu personal recomand"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Comment
-
gandeste-te in schimb ca rareori "prinzi" masina cheala ca acum. va trebui s-o mai desfaci o data cand pui alubanul ala. deranjul cat si costul operatiunii de chelire cred ca sare cu mult de costul acelui aluband. stiu cum e cu banii, dar la voi oricum e pasiune 100%, si asa faci 2 operatii intr-una, la un cost mai mic.
Comment
-
Razvane , ai desfacut vreodata interiorul ? este floare la ureche si-n plus de acest lucru ma voi ocupa eu!! Acum, daca m-as apuca de antifonat as incurca pe toata lumea intr-ucat la masina se lucreaza la exterior, apoi vopsit..apoi sta la uscat. In plus, din cate stiu eu , aluband sau dynamat se aplica atunci cand temperatura este una destul de ridicata ( in nici un caz nu este recomandat , pe frigul asta..) ...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
si anu trecut era la fel..zeci de pagini ca de ce a colantat o si nu a vopsit o, de parca banii cresc in pom..la cate a facut deodata acuma si cu pile la vopsitorie/tuning sau la ce mai vreti voi, tot il costa destul ) ii si trebuie antifonare, ca sa fie masina silentioasa la 160 la ora, care nu stiu daca o sa mai vada vreodata )sigpic
Comment
Comment