pai si cele din carenaje cum se vad?eu nu prea imi dau seama...
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
poze din acelasi cadru.....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Mie imi place la nebunie cum arata in #3351. Acolo e baza, nu ce ai facut tu la masina? Cum o sa mai fii vazut in cartier acum? Nu te remarca nimeni .
Cosmine, e fita acum! A iesit super. Rezolva cumva cu bara aia pe spate (sa stea lipita de caroserie) si e gata de show alaturi de ghetto cult !
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostNicule , tu ti-ai simti masina in siguranta daca ar sti toata lumea ca masina se deschide prin atingere sau prin pocnirea degetelor ? Nu ma deranjeaza procedeul prin care o deschid la momentul actual.
DaniD - fiecare este liber sa spuna orice O critica , in nici un caz nu o voi lua in nume de rau si incerc sa gasesc partea constructiva..
Cat despre culoare , tind sa cred ca e din cauza pozelor. Cei care au vazut masina in realitate poate au vazut undele violet si cele albastre pe care vopseaua le face , la soare .
DSL - atat luminile din carenaje cat si cele din oglinzi le-am montat din prisma eliminarii semnalizarilor laterale, nu din dorinta de a face din masina pom de craciun. Pentru deschiderea usilor , cred ca vor da bine la tine !!
Bafta tuturor in ceea ce v-ati propus !!!sigpic
Comment
-
a aparut tuningul cu tantari pe partea fata...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Comment