atata timp cat le cureti periodic cu pasta speciala pt crom si aluminiu nu sunt probleme...ale mele sunt facute de ceva timp+alte jante si piese care nu au absolut nimic
My Ride B - 61 -K Y S[Castigator Campionat- "Best car" pe forumul LOGAN CLUB]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
stiu pe dinafara toate precedeele astea:polisarea nu merge decat manuala , din cauza spitelor numeroase iar cromare, prea putini sa baga , iar cei care se baga o fac pe bani grei 150 euro/janta. partea proasta e ca nu-ti garanteaza ca te tin, 1 luna, 2, 5 , 100...
In fine, daca o sa stati cuminti , este posibil ca nenea Jockeru sa va faca o surpriza la sfarsit de saptamana
Sper sa-mi iasa treaba.....!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nea' TheJockere... cred ca cea mai buna solutie e acoperire cu vopsea pulbere si dupa aia coapta in cuptor (e cineva care face asa ceva la "Oferte permanente" - costa, dar merita) Cred ca o culoare alba la jantele respective, ar da foarte bine pe masina ta
Comment
-
hmm, asteptam schimbari la sfarsitul saptamanii ?
Comment
-
Subiectul jante este macinat si rasmacinat am luat la telefoane si mailuri cred ca majoritatea din firmele si persoanele fizice care pot croma adevarat ( inclusiv pe cei a caror link l-a atasat colegu' ) . Alta culoare e clar ca nu le voi face pentru ca pe masina mea ar da banal. Ce am incercat mai sus a fost sa vad ce iese, mi-am dat straduinta dar e clar ca trebuie sa pun banii deoparte pentru un lucru profi si astfel sa zic in sfarsit ca masina mea e cum imi place , in proportie de 99 % !
Sa speram ca maine rezolv ce am in mintesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment